Discord Cortex'i 2 defa kötüye kullanımdan bildirme

Beni düşündüğünüz için teşekkürler fakat ben botunuzu çok fazla kullanmadığım için bu talebi kabul edemeyeceğim. Teşekkürler.

Dilerseniz ben bu 5 yıllık premium üyeliği rastgele bir cortex premium kullanıcısına devretmek istiyorum. Siz uygun görürseniz dediğim gibi rastgele bir kullanıcınıza verebilirsiniz.

Son düzenleme:
Merhaba,

Tabi ki! Sizin bu isteğinizden ötürü herkesin kullanabileceği iki hediye kodu olarak veriyoruz. Bu hediye kodlarının her biri "5 yıllık" Premium ve Ultimate Premium paketleridir.

!!abone YCADKUT
!!prekullan NH76Z

Bu hediye kodunu Cortex bulunan herhangi bir sunucuda kullanabilirsiniz. Eğer birisi kullanırsa bu yorumu beğenin ki diğer insanlar yorulmasın. Teşekkürler.

Saygılarımızla,
Cortex Inc.

İsteğimi geri çevirmediğiniz için çok teşekkürler. Ben kullanıcısı ile bu kadar ilgilenen bot görmedim. Gerçekten kullanıcılarınızı önemsiyorsunuz. İyi günler dilerimi

Reis bu olayı Pudochu'ya ben dedim umarım kızmazsın.
Asıl teşekkür ederim. Bu kadar büyük bir bot 1 tanecik kullanıcısının hatasıyla ilgileniyor. Bu çok güzel birşey. Pudochuya nasıl ulaştın hiç sormayacağım. Kızmadıklarına çok sevindim, kızarlar diye düşünmüştüm.

Bir de üstüne 5 yıllık premium abonelik verdiler. İstersen sen alabilirsin. Ben çok mahcup oldum

Konuyu silebiliyor muyuz Google'a Cortex yazınca bu konu çıksın istemiyorum.

Son düzenleme:

Teşekkürler. Bende zaten arkadaş ekliydi yazdım. Moderatorlere destek yerinden iletebilirsiniz silmenizi ve nedeninizi.

Teşekkürler. Bende zaten arkadaş ekliydi yazdım. Moderatorlere destek yerinden iletebilirsiniz silmenizi ve nedeninizi.

Artık rahatlayabilirim değil mi?

Abi daha diyecekleri kalmadı galiba Support'un. Ben konunun kapatılmasını talep edeceğim de.

Son düzenleme:
Yav hocam korkmayın, hiçbir şey olmaz. Kötüye kullanımdan bildirme sorun olmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…