Discord destek ekibi dönüş yapmıyor

SvRayleigh

Hectopat
Daha fazla  
İyi Sosyaller, 5-6 gün önce Discord'da bir mod yaşımı sordu bende yalandan 8 dedim sonra diğer gün Mail'den Discord'dan yaş kısıtlaması yüzüden ban yediğimi öğrendim. Selfie falan gönderince düzeldiğni gördüm çektim gönderdim bilgilerle ama 4 gün oldu halen Destek'ten dönüş olmadı. Normal midir bu süre yoksa hiç mi dönmezler?

İyi sosyaller, 5-6 gün önce Discord'da bir mod yaşımı sordu bende yalandan 8 dedim sonra diğer gün Mail'den Discord'dan yaş kısıtlaması yüzüden ban yediğimi öğrendim. Selfie falan gönderince düzeldiğni gördüm çektim gönderdim bilgilerle ama 4 gün oldu halen Destek'ten dönüş olmadı. Normal midir bu süre yoksa hiç mi dönmezler?

Ben de aynı sebepten ban yedim istedikleri her şeyi de attım ancak yine de saçma sebeplerden banım açılmadı yani %90 hesabınızı geri alamayacaksınız.

Tam olarak nereden destek talep ettiniz? Hangi Discord'un alt sitesinden?

Ben de aynı sebepten ban yedim istedikleri her şeyi de attım ancak yine de saçma sebeplerden banım açılmadı yani %90 hesabınızı geri alamayacaksınız.
2018'den beri hesabı kullanıyordum her şeyim oradaydı bu kadar saçma bir şeyden ban yemek ve hesabı alamamak ayrı bir olay.

Hayır artık eski düzen kalmadı Discord'da. Bu linkten şu adımları uygulayarak yeni bir talep açmayı deneyin: "itirazlar ve yaş güncellemeleri > yaş bilgilerimi güncelle". Gerekli bilgileri eklediğinizde hesabınız açılacaktır. Destek ekibi her şikayete farklı bir düzeyde önem veriyor. Mesela çalıntı hesaplara daha az verirken, satın alımlarda yaşanan sorunlara daha erken cevap veriyor.

Hayır artık eski düzen kalmadı Discord'da. Bu linkten şu adımları uygulayarak yeni bir talep açmayı deneyin: "itirazlar ve yaş güncellemeleri > yaş bilgilerimi güncelle". Gerekli bilgileri eklediğinizde hesabınız açılacaktır. Destek ekibi her şikayete farklı bir düzeyde önem veriyor. Mesela çalıntı hesaplara daha az verirken, satın alımlarda yaşanan sorunlara daha erken cevap veriyor.

Eklemeyi unuttum, formu ingizlice doldurursanız daha erken cevap verebilirler.

Eklemeyi unuttum, formu ingizlice doldurursanız daha erken cevap verebilirler.
Teşekkür ederim talep gönderdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı