Discord en performanslı nerede çalışır?

emin_ciftciler

Decapat
Arkadaşlar performansa ihtiyacı olan biriyim ve genelde arkadaki bütün programlar kapalı. Yalnız Discord kendi incelemelerim ile uygulamada da webde de 1 GB'a yakın RAM kullanıyor. Acaba webde ya da uygulamada kullanmamda hangisi daha çok performans düşürür?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uygulama daha performanslı, uygulamayı küçültüp arka planda çalışır hale getirince oyunlarda vs özel bir kombinasyon ile (Steam'daki Shift+Tab olayının aynısı) Discord ekranı görülebiliyor.

Herhangi bir özellikten kısma var mı yoksa ana uygulamadaki bütün özellikleri barındırıyor mu?

Bütün özellikleri barındırıyor diye biliyorum. Sadece taşınabilir (Portable) versiyonu. Biraz güvenlik konusunda sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorum sadece. Direkt uygulama olarak yüklendiği için başka bir bilgisayara atılınca direkt olarak girilebiliyor. Yine de asıl uygulamayı kullanmanızı öneririm.

Bütün özellikleri barındırıyor diye biliyorum. Sadece taşınabilir (portable) versiyonu. Biraz güvenlik konusunda sıkıntı yaratabileceğini düşünüyorum sadece. Direkt uygulama olarak yüklendiği için başka bir bilgisayara atılınca direkt olarak girilebiliyor. Yine de asıl uygulamayı kullanmanızı öneririm.

Ptb beta sürümü.

1643895354796.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı