Manage account > BillingBilgisayarı yeniden başlattım sorunsuz şimdi açıldı kullanabiliyorum. Fakat cloudfare oturum oluştururken kart bilgileri girdik sorun olmaz umarım. Ya da kart bilgilerini kaldırabiliyor muyuz şimdi?
Yalnız her şey çalışmakta olup bu çalışmıyor Discord'da. Profil bilgileri yüklenmiyor kimsenin. Profillerin yanında sarı uyarı işareti bulunuyor.
![]()
Yalnız her şey çalışmakta olup bu çalışmıyor Discord'da. Profil bilgileri yüklenmiyor kimsenin. Profillerin yanında sarı uyarı işareti bulunuyor.
Eki Görüntüle 2371989
Bunun da bir çözümünü biliyor musunuz? @tragedypf
Bakım bitince düzeldi sorun.Rica ederim hocam.
"Cf_connectivity_failure_unknown" bu hata birçok şeyden kaynaklanabiliyor o yüzden tam olarak bir şey diyemem.
Bana da bir kere çıkmıştı o zaman düz WARP'ı kullanırken çıkmıştı Client sorunu diye dusunuyorum bunu da tam o sıra W11'e geçmek istemiştim geçtiğimde çözülmüştü.
Hiç internet ayarlarınızla oynadınız mı DNS proxy gibi bundan kaynaklandığını düşünüyorum ben internette hata kodunu ararsanız çokça yöntem var deneyin derim.
Bakım bitince düzeldi sorun.
Bu arada, bence bu yanıtlarla verilen sorun çözümlerini de ilk mesajınıza eklerseniz çok yardımcı olur.
Hocam merhaba, şu hatayı verdi;
Enrollment request is invalid çözdüm sonra da.
forbidden
You don't have permission to view this.
please contact your System administrator.
Bu hatayı aldım çözümü nedir? Bir de WARP sadece Discord'da çalışacak değil mi oyunlarda çalışmaz?
Sırasıyla:
Zero Trust,
Settings,
WARP Client,
Device enrollment permissions'a girin.
3 noktadan sonra configure.Eki Görüntüle 2352150Eki Görüntüle 2352151
Böyle ayarlayıp saveleyin.
Aynen hocam o çözümü yaptım, takım adını yazınca siteye atıyor bu hatayı alıyorumSorunu ilk defa görüyorum.
Bunu yapıp mı ilk sorunu çözdünüz?
Böyle çözdüyseniz Türkiye de mi yaşıyorsunuz?
Firefox ile girmeyi dener misiniz?
Ve evet sadece Discord için çalışacak tabii başka yasaklı siteleri eklerseniz onlarda çalışır.
Aynen hocam o çözümü yaptım, takım adını yazınca siteye atıyor bu hatayı alıyorum.
Eki Görüntüle 2378287
Bir de takım adını yazmama rağmen bağlanmıyor istediğim gibi, Steam üzerinden CS veya TF2 açtığım zaman normal WARP açılınca verdiği hatadan veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.