Rehber Discord engel kaldırma (oyunlarda ping sorunu olmadan)

Tam grup adını Settings - Custom Pages den öğrendim

ADAMSIN ben de diyorum bu grup adını niye kabul etmiyo

sonra da şu sorun çıktı gerçi:

Ama Firefox kaynaklıymış. Chrome ile açınca düzeldi.

Şimdi de şöyle hata verip bağlanmıyor:

Ama sanırım bakım olduğu içinmiş:

@tragedypf teşekkürler <3

Rica ederim hocam.
"Cf_connectivity_failure_unknown" bu hata birçok şeyden kaynaklanabiliyor o yüzden tam olarak bir şey diyemem.
Bana da bir kere çıkmıştı o zaman düz WARP'ı kullanırken çıkmıştı Client sorunu diye dusunuyorum bunu da tam o sıra W11'e geçmek istemiştim geçtiğimde çözülmüştü.
Hiç internet ayarlarınızla oynadınız mı DNS proxy gibi bundan kaynaklandığını düşünüyorum ben internette hata kodunu ararsanız çokça yöntem var deneyin derim.

Merhaba, son adımda Cloudfare Zero Trust ile WARP üzerinden oturum açmak istediğimde tarayıcıya yönlendirip bu şekilde bir hata veriyor.

Bu şekilde olup sadece çıkıyorum değil mi? Sol taraftaki kutucukları da işaretlememe gerek yok sanırım doğru mudur? Eklememiştim diğerlerini.

Hocam burda da söylediğim gibi client sorunu ve bilinmeyen hata bir çok şeyden olabilir teker teker internetten hata koduyla bir şeyler bulup denemeniz lazım ki büyük ihtimalle dns ayarlarını falan değiştirdiyseniz ondan olduğunu düşünüyorum

Hiç dns değiştirmedim. Varsayılan otomatik olarak durmakta.

Hiç DNS değiştirmedim. Varsayılan otomatik olarak durmakta.

O çözüm için yardımcı olamam ne yazık ki hocam internette gördüklerinizin hepsini deneyin adı üstünde bilinmeyen hata.

Hiç DNS değiştirmedim. Varsayılan otomatik olarak durmakta.

Hocam arkaplanınızda antivirus uygulaması gibi WARP'ı engelleyebilecek bir uygulama var mı veya WARP son sürüm mü?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…