Hocam oldu çok sağ olun çalışıyor, yalnız bir şey soracağım. 1.1.1.1, 1.0.0.1 ile IPv6 DNS'i Cloudflare yapsam sorun olur mu WARP ile birlikte çalışsa?
Hocam onu denemeniz lazım büyük ihtimalle bir şey olmaz ama kullanım sebebiniz nedir bir de belki daha mantıklı yolu vardır.
Kullanılmıyormuş üzüldüm. Kullanmak isteme sebebim Cloudflare DNS Discord hariç her siteyi açıyor ondan istemiştim, neyse onun için Opera VPN açarız artık, ellerinize sağlık hocam her şey için.
Ekleyebilirsem iyi olurdu hocam fakat düzenleyemiyorum diye biliyorum o yüzden yapamadım.Eline sağlık hocam faydalı bir içerik oldu benim için. Hataların çözümlerini de ilk mesaja eklersen daha iyi olur. Ben sayfalarda arayıp buldum ama ilk sayfada olursa diğer arkadaşlar için kolaylık olmuş olur.
Açıkçası Roblox daha uğraştırıcı internete Roblox domains ve Roblox IP adress yazarsan bulabilirsin çoğu yeri dolaşıp ama bayağı var ben zamanında yapmıştım ve rahat 30 tane IP adresi falan anca öyle sorunsuz olmuştu yani internette ne bulabilirsen onu eklemen lazım o kısma.Roblox IP ve domainleri nereden bulabilirim?
Açıkçası Roblox daha uğraştırıcı internete Roblox domains ve Roblox IP adress yazarsan bulabilirsin çoğu yeri dolaşıp ama bayağı var ben zamanında yapmıştım ve rahat 30 tane IP adresi falan anca öyle sorunsuz olmuştu yani internette ne bulabilirsen onu eklemen lazım o kısma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.