Rehber Discord engel kaldırma (oyunlarda ping sorunu olmadan)

Hocam sorunları yaşasam çözüm bulabilirdim ama yaşamıyorum da yaşayan arkadaşımı da görmedim doğal olarak çözümlerini de bilmek zor.

Bu yöntem ile sorunsuz Discord kullanabiliyorum fakat herhangi bir yerden sunucu davet linkleri ile sunuculara giremiyorum davet geçersiz diyor ve profillerde sürekli sarı ünlem işaretli daire çıkıp kimsenin profil bio bilgilerini göremiyorum. Bunu nasıl çözebiliriz. Goodbydpi kullanan kimse bu sorunu yaşamıyor. Yardımcı olur musunuz?

Bunları kimse mi yaşamıyor? Hepimiz aynı yöntem ile giriyoruz.

Bu yöntem ile sorunsuz Discord kullanabiliyorum fakat herhangi bir yerden sunucu davet linkleri ile sunuculara giremiyorum davet geçersiz diyor ve profillerde sürekli sarı ünlem işaretli daire çıkıp kimsenin profil bio bilgilerini göremiyorum. Bunu nasıl çözebiliriz. Goodbydpi kullanan kimse bu sorunu yaşamıyor. Yardımcı olur musunuz?
Discord ile alakalı bir durum hocam. ZeroTrust ile giriş yapıldığında 'Too Many Requests' hatası veriyor. Muhtemelen bulunduğunuz sunuculardaki tüm profil verilerini çekmeye çalıştığı için oluyor. Ayrıca VPN bağlı olduğu için izin vermiyor ve 429 hatası dönüyor.
1737139959993.png

Discord ile alakalı bir durum hocam. Zerotrust ile giriş yapıldığında 'too many requests' hatası veriyor. Muhtemelen bulunduğunuz sunuculardaki tüm profil verilerini çekmeye çalıştığı için oluyor. Ayrıca VPN bağlı olduğu için izin vermiyor ve 429 hatası dönüyor.
Eki Görüntüle 2400131

Sonunda uzman bir şekilde birisinden geri dönüş alabildim. Peki herhangi bir çözümü ya da bir yolu var mı bunu düzeltmenin?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı