Rehber Discord engeli nasıl kaldırılır?

Bu yöntem bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor fakat bende çalıştığı için anlatmak istedim.

1728429229925.png

Buraya sağ tıkladıktan sonra ağ ve internet ayarları öğesini seçine tıklayın.
Ardından.

1728429337459.png

Tıklıyoruz.
Ardından düzenleye tıklayıp el ile tercih edileni seçiyoruz ve gösterdiğim yerleri aynı şekilde 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yazıp kaydete basıyoruz.
İnternet bağlantınız gidecektir bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra düzelecektir teşekkürler.

1728429531258.png

Konuyu yararlı bulduysanız emoji bırakmanız rica olunur.

EĞER TURKNET HARİCİ BİR SAĞLAYICI KULLANIYORSANIZ BUNLARI YAPINIZ.
verdiğim linkteki dosyayı masaüstüne atıp
2_any_country_dnsredir i yönetici olarak çalıştırıp tekrar deneyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yöntem bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor fakat bende çalıştığı için anlatmak istedim.

Eki Görüntüle 2325336

Buraya sağ tıkladıktan sonra ağ ve internet ayarları öğesini seçine tıklayın.
Ardından.

Eki Görüntüle 2325337

Tıklıyoruz.
Ardından düzenleye tıklayıp el ile tercih edileni seçiyoruz ve gösterdiğim yerleri aynı şekilde 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yazıp kaydete basıyoruz.
İnternet bağlantınız gidecektir bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra düzelecektir teşekkürler.

Eki Görüntüle 2325339

Konuyu yararlı bulduysanız emoji bırakmanız rica olunur.

EĞER TURKNET HARİCİ BİR SAĞLAYICI KULLANIYORSANIZ BUNLARI YAPINIZ.
verdiğim linkteki dosyayı masaüstüne atıp
2_any_country_dnsredir i yönetici olarak çalıştırıp tekrar deneyiniz.
Selamın aleyküm discordu web olarak kullanıyorum ve türknet Kullanıyorum yine de olmadı.

Windows 11 de yaptığım zaman DNS'leri giriyorum geçersiz giriş uyarısı alıyorum.

Windows 11 kullanmadığım için bilmiyorum fakat konu üzerinde veya YouTube'da araştırarak çözebilirsin diye düşünüyorum.

Selamın aleyküm discordu web olarak kullanıyorum ve türknet Kullanıyorum yine de olmadı.
Aleyküm selam uygulamasını indirip deneyebilir misin ?

Windows 11 için nasıl yapılıyor.
Ayarlar>Ağ ve internet> Wi-Fi kullanıyorsanız en üstte Wi-Fi seçeneğine veya Ethernet seçeneğine tıklayın>İPV4 DNS sunucuları yanında düzenleye tıklayın>Karşınıza çıkan seçeneği el ile girilen kısma tıkladıktan sonra Tercih edilen DNS ilk seçeneğe 1.1.1.1 Alternatif DNS yazan yere 1.0.0.1 yazıp kaydet deyin. Tüm bunları yaptıktan sonra uygulamayı kapatıp açın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı