Rehber Discord engeli nasıl kaldırılır?

Bu yöntem bazılarında çalışıyor bazılarında çalışmıyor fakat bende çalıştığı için anlatmak istedim.

1728429229925.png

Buraya sağ tıkladıktan sonra ağ ve internet ayarları öğesini seçine tıklayın.
Ardından.

1728429337459.png

Tıklıyoruz.
Ardından düzenleye tıklayıp el ile tercih edileni seçiyoruz ve gösterdiğim yerleri aynı şekilde 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 yazıp kaydete basıyoruz.
İnternet bağlantınız gidecektir bilgisayarı yeniden başlattıktan sonra düzelecektir teşekkürler.

1728429531258.png

Konuyu yararlı bulduysanız emoji bırakmanız rica olunur.

EĞER TURKNET HARİCİ BİR SAĞLAYICI KULLANIYORSANIZ BUNLARI YAPINIZ.
verdiğim linkteki dosyayı masaüstüne atıp
2_any_country_dnsredir i yönetici olarak çalıştırıp tekrar deneyiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord kapatılmış diyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben bu programı indirdim ancak şu an hiçbir siteye giriş yapamıyorum, bunu tekrar nasıl düzeltirim? Remove BAT çalıştırdığım halde düzelmiyor kafayı yiyeceğim

Rehber için teşekkürler. Bende rehber işe yaramadı ne önerirsiniz?
Kışın evlerde cereyan yapmak suretiyle milletimizi nezle, soğuk algınlığı gibi hastalıklara maruz bırakan pencereler derhal kapatılmalıdır.
Gıcırdayan ve çarpan tüm kapılar ivedilikle kapatılsın!
Karşı çıkacak olanların çenesi kapatılmalıdır.
Discord, Clubhouse ve Signal gibi şer odakları toptan ve perakende olarak erişim engeliyle kapatılmalı kayyum atanarak tüm geliri fakir fukaraya dağıtılmalıdır.

En önemlisi ve son olarak lüzumsuz ise tüm ampuller acilen kapatılmalıdır.

Rehber için teşekkürler. Bende rehber işe yaramadı ne önerirsiniz?
Kışın evlerde cereyan yapmak suretiyle milletimizi nezle, soğuk algınlığı gibi hastalıklara maruz bırakan pencereler derhal kapatılmalıdır.
Gıcırdayan ve çarpan tüm kapılar ivedilikle kapatılsın!
Karşı çıkacak olanların çenesi kapatılmalıdır.
Discord, clubhouse ve Signal gibi şer odakları toptan ve perakende olarak erişim engeliyle kapatılmalı kayyum atanarak tüm geliri fakir fukaraya dağıtılmalıdır.

En önemlisi ve son olarak lüzumsuz ise tüm ampuller acilen kapatılmalıdır.

Ampulleri kapatmayalım patlatalım.

İndirip denedim yine açılmıyor.
Trying failedde mı kalıyor hocam.

Hocam merhaba 2_any_country_dnsredi yönetici olarak çalıştırdım şimdi ne yapmam gerekiyor?

Eki Görüntüle 2325363

Programı çalıştırdıktan sonra DNS ayarını kaydetip bilgisayarınızı yeniden başlatınız.

Hocam ben bu programı indirdim ancak şu an hiçbir siteye giriş yapamıyorum, bunu tekrar nasıl düzeltirim? Remove BAT çalıştırdığım halde düzelmiyor kafayı yiyeceğim
DNS i yanlış girmiş olmayasınız?

DNS'leri denedim. Programı çalıştırdım. Sonuç alamadım. Kablonet kullanıyorum. Yeşillendiren olursa sevinirim.
Programı açın ve DNS ayarlarini kaydedin ardından bilgisayarı kapatıp açarsanız sonuç alabilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı