Rehber Discord engeli nasıl kaldırılır?

Yaptım ancak uygulamaya girmiyor. Böyle yapıyor.

Dosya Ekleri

• 1728432344481.png
    8,7 KB · Görüntüleme: 311
Türkcell,Türk Telekom, Türknet gibi sağlayıcı kullanıyorsanız kabul etmeyebilir.. Netspeed gibi İSS sağlayıcılarında problem yok şuan için.
Bizde de tam tersi. Ben Turknet kullanıyorum, kız arkadaşım netspeed kullanıyor. Cloudflare DNS kullanıyoruz ikimiz de ben sıkıntısız girebilirken o erişim sağlayamıyor. Konuma göre veya başka etkenlere göre değişiyor sanırım..

Turkcell, Türk Telekom, TurkNet gibi sağlayıcı kullanıyorsanız kabul etmeyebilir. Netspeed gibi ISS sağlayıcılarında problem yok şu an için.

TurkNet kullanıcılarında da bir sıkıntı olmaması lazım DNS engeli yiyenler goodbyedpi kullanabilir.

Hocam merhaba 2_any_country_dnsredi yönetici olarak çalıştırdım şimdi ne yapmam gerekiyor?

Arkadaşlar, Proton VPN'i telefondan ilk ay 10 liraya alabilirsiniz. PC'nize de buradan indirebilirsiniz. Telefondaki hesabınızla PC'den giriş yaparsanız, 10 liraya 1 aylık VPN hizmetine sahip olursunuz.

Windows 11 kullanmadığım için bilmiyorum fakat konu üzerinde veya YouTube'da araştırarak çözebilirsin diye düşünüyorum.

Aleyküm selam uygulamasını indirip deneyebilir misin ?
İndirip denedim yine açılmıyor.

Arkadaşlar, proton VPN'i telefondan ilk ay 10 liraya alabilirsiniz. PC'nize de buradan indirebilirsiniz. Telefondaki hesabınızla PC'den giriş yaparsanız, 10 liraya 1 aylık VPN hizmetine sahip olursunuz.

VPN'le olacak iş değil oyunlarda ping uçar gider herhalde TS'ye giriş yapacağız tekrardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…