Çözüldü Discord erişim engelliyken Nitro alınabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Yagizxz

Decapat
Daha fazla  
Selam efenim ben Discord yasaklı olmasına rağmen Nitro almak istiyorum ve nasıl yapacağımı merak ediyorum yardımcı olabilir misiniz? herhangi bir bir yolu mevcut mu?

Çözüm
Eğer kartınız yurt dışına açık ve TROY değil ise (Visa, Mastercard olur) rahatlıkla alışveriş yaparsınız.
Selam efenim ben Discord yasaklı olmasına rağmen Nitro almak istiyorum ve nasıl yapacağımı merak ediyorum yardımcı olabilir misiniz? Herhangi bir bir yolu mevcut mu?

Hocam ben dün bilgisayardan VPN ile girip karttan çektim birkaç kere red verdi ama sonra kabul etti.

Eğer kartınız yurt dışına açık ve TROY değil ise (Visa, Mastercard olur) rahatlıkla alışveriş yaparsınız.

Çözüm
Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıda arkadaş birkaç kez red yediğini ve sonradan kabul ettiğini söylemiş, birkaç kere denedin mi?

Denedim 2-3 kere yine de olmadı.

Hocam ben dün bilgisayardan VPN ile girip karttan çektim birkaç kere red verdi ama sonra kabul etti.

Goodbye DPI ile olur mu?

Visa ile olmadı ama Mastercard ile birkaç kez deneyince oldu teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı