Discord guard bot için VDS önerisi

cHHilaaa

Decapat
Daha fazla  
Konu başlıgında gordugunuz gibi log tutan bildiginiz guard bot.

Nasıl bir VDS alabilirim? Ucuza kaçsın biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence ücretsiz AWS değerlendirilebilir. Verdiği VDS o kadar da kötü değil.
teşekurler ilginiz için çökmücek bi vds lazım ordan 3 bot çalıştırıcam cunki bir guard bi log tutan birde kayıt botu
bedava olanın çökucegini düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz hocam.

VDS Satın Al | En Uygun Fiyatlar ile VDS Sunucu Kirala Her zaman öneririm sitelerimden Discord için kullandığım bottan checker programlara kadar
fiyatları gerçekten uygunmuş guard botu herşeyi loglayan botu kaldırabilirimmi benim cok bilgim yok bu konularda

Teşekkürler ilginiz için çökmücek bir VDS lazım oradan 3 bot çalıştıracağım çünkü bir guard bir log tutan bir de kayıt botu.
Bedava olanın çökucegini düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz hocam.

Fiyatları gerçekten uygunmuş guard botu her şeyi loglayan botu kaldırabilirimmi benim cok bilgim yok bu konularda.

Hocam Discord'da botlar çok ağır olmuyor. Tabii sizin projenize de bağlı ama 3 bot çalıştıracaksanız 8 GB RAM yeter benim tahminim.

8 GB RAM mi? Saniyede 10 mesaj işlemeyecekseniz gereksiz. 3 bot için 4 GB bile fazla gelecektir.
Projem şoyle sadece benim sunucumda çalışan chatte seste neler yaptıgını goren bir 1.bot 2. bot guard anti RAID falan fistan bir bot bence
Bu plan gayet yeterli oldugunu duşunuyorum.

sizin fikriniz önemli benim için
1746370560785.png

Dosya Ekleri

• 1746370534078.png
    1746370534078.png
    9,3 KB · Görüntüleme: 29
Projem şoyle sadece benim sunucumda çalışan chatte seste neler yaptıgını goren bir 1.bot 2. bot guard anti RAID falan fistan bir bot bence.
Bu plan gayet yeterli oldugunu duşunuyorum.

Sizin fikriniz önemli benim için.
Eki Görüntüle 2484109

Ses işleme istiyorsan RAM biraz daha fazla tutacaktır. Tabii local olarak ses tanıma yapacaksanız, API ile yaparsanız sıkıntı yok. Projenin tam olarak ayrıntılarını ve hangi dil ile yapacağınızı söylerseniz tahmini bir RAM söyleyebilirim. Bir de kaç sunucuda aynı anda çalışacağını da söyleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı