Discord hat yok hatası

Corde Lio

Kilopat
Merhaba arkadaşlar, bugun arkadaşımla Fall Guys oynayıp aynı zamanda Discord'dan konuşurken oyun hata verip, Discord'da hat yok dedi. İnternetten dolayı hiçbir oyuna giremiyorum ama YouTube'da vs sorun yok. YouTube gibi platformlara girebiliyorum bu sorunu nasıl çözebilirim? Ve aynı zamanda internetimde de yavaşlama oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bende yaşıyorum. Valorant ve LOL giremiyorum. Sebebini bilen varsa yardımcı olabilir mi?

Aynı sorunlar bende var TTNET kullanıyorum 1 saattir böyle. Geçiçi olarak Amerika sunucusunu seçin ayarlardan o zaman sorun olmuyor.

Aynı sorunu bende yaşıyorum.

valla bende yaşıyorum kanser oldum söve söve bir hal oldum ne zaman düzelir

Hocam o sorunun çözümü bulunduğunuz kanalı serverını değiştirin,mesela eu ise brezilya yapın kanala girin sonra tekrar eu yapıp tekrar girin kanala,bende kesin çözüm olarak işe yarıyor.

Bende de aynı sorun var. Steam, discord, epic games vs. giremiyorum. Google'da sorun yok YouTube'a falan çok rahat giriliyor. 3 saattir uğraşıyorum denemediğim şey kalmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…