Discord hediye edilen Nitro alınamıyor

wortex.10

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşım deneme için 2 haftalık Nitro linki gönderdi DM'den Nitro'yu tam alırken geçersiz ödeme dedi. Kredi kartım Mastercard yardımcı olur musunuz? Tüm bilgiler doğruydu eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşınız nereden arkadaşınız? Nasıl bir link gönderdi? Bana daha çok kart bilgilerinizin çalınabileceği bir siteymiş gibi geldi ama tabii link güvenilir ise konu farklı.

Kartınızın online işlemlere açık olup olmadığını kontrol edin.

Arkadaşınız nereden arkadaşınız? Nasıl bir link gönderdi? Bana daha çok kart bilgilerinizin çalınabileceği bir siteymiş gibi geldi ama tabii link güvenilir ise konu farklı.

Yok düz bir link nitro kısmından paylaştı legit yani.
Tamamdır bakayım.

Kartınızda kaç TL var.
Gerekenden fazla. 105TL'den çok.

Kartınızla çok fazla Nitro alma denemesi mi yaptınız.
Evet.

Online ödemelere açık.

Kartınızla çok fazla Nitro alma denemesi mi yaptınız.
Uyuz oldum spamladım bir ara.

Evet çok fazla denediğiniz için kartınız bloke/ban yemiş. 2 -3 gün içinde açılabilir. Şanslı iseniz. Süresi değişkenlik gösteriyor. Daha fazla da sürebilir.
Süresinin bittiğini nereden anlayacağım? Arkadaşımın gönderdiği teklif 3 gün içerisinde bitecek diyor.

Evet çok fazla denediğiniz için kartınız bloke/ban yemiş. 2 -3 gün içinde açılabilir. Şanslı iseniz. Süresi değişkenlik gösteriyor. Daha fazla da sürebilir.
Başka bir kart ile denesem olur mu acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı