Discord hesabı askıya alındı

tekinzz

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Bugün Discord hesabım müstechen içerik içeren sunucudan dolayı askıya alındı. Problem ise sunucudan 1 2 gün önce çıkmış olmamdı. Bir linkten girdim ve direkt quit attım hesabımı kurtarmak için ne yapmam gerekiyor?

Merhaba. Bugün Discord hesabım müstechen içerik içeren sunucudan dolayı askıya alındı. Problem ise sunucudan 1 2 gün önce çıkmış olmamdı. Bir linkten girdim ve direkt quit attım hesabımı kurtarmak için ne yapmam gerekiyor?

Üzgünüm ama yapabilecek hiçbir şey yok +18 sunucularda cok takılma eger biri sana işte ne bileyim 13'ten kücük sayı söyletmistir mesela 6+5=? Gibi sen 11 diyeceksin ve o mesaj uste kalıp attığı mesajı değistirip mesela kaç yaşındasın deyip report edip hesabın kapatılmıstır. Bir de + o sunucaya giriş yapıp cıkman bir şey egistiremiyor.

Çok sağ olun linkten Discord ekibi ile iletişime geçtim 1 daha olmaması şartı ile hesap durumumu gayet iyi yaptılar bu forumu sonradan gören olursa Discord da herhangi bir müstechen içerik ya da panel gibi kötü amaçlı şeyler içeren sunuculardan hemen şimdi çıkın yoksa bir daha Discord'a giriş bile yapamayabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı