Discord hesabı çalındı

Şuan windows 10 iso indiricem media creation tool indi ordan oloacak sanırım
O zaman bu videoya bak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

rufus nedir peki gerek varmı

Bir de ISO'yu USB'ye kurduktan sonra ne yapacağım
Evet onunla ISO dosyasını Flasha yazdırman lazım o olmadan format olmaz attığım videoda tane tane anlatılmış.

Hocam pcnin sesi gitti sıkıntı orda
O zaman bu videoya bak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet onunla ISO dosyasını Flasha yazdırman lazım o olmadan format olmaz attığım videoda tane tane anlatılmış

Bir de arkada tam tarama yapıyor kaspersky onun sonucunda bir şey çıkmazsa rahat edebilirmiyim
Hocam PC'nin sesi gitti sıkıntı orada

Bir de arkada tam tarama yapıyor Kaspersky onun sonucunda bir şey çıkmazsa rahat edebilir miyim?

Hocam cevap verir misiniz çok panik yaptım

Hocam PC'nin sesi gitti sıkıntı orada

Bir de arkada tam tarama yapıyor Kaspersky onun sonucunda bir şey çıkmazsa rahat edebilir miyim?

Tam tarama yapıyorsa interneti kapat telefon üzerinden yaz eğer tam tarama da temiz çıkarsa bir de Malwarebytes ile tam tarama yap o da temiz çıkarsa rahat edebilirsin.
Ama bunları bekleyeceğim format atman daha mantıklı olur videoyu telefonda izle.
Hocam pcnin sesi gitti sıkıntı orda

Bir de arkada tam tarama yapıyor kaspersky onun sonucunda bir şey çıkmazsa rahat edebilirmiyim

Hocam cevap verir misiniz çok panik yaptım
Benim acilen uyumam lazım o videoya göre format atabilirsin.

Hocam PC'nin sesi gitti sıkıntı orada.

Hocam cevap verir misiniz çok panik yaptım.

Hocam şimdi tüm sosyal medya hesaplarınızdan PC içinde çıkış yapın ve telefonunuzun/yoksada başka birininkini bulup şifrelerinizi değiştirin ve bilgisayarı kapatın. Bu işi yarın halledelim dediğim gibi ISO dosyası biraz yavaş iner.Geç saatlere kalmayalım

Bence format atılmalı önemli bir dosyan yok ise ve çok boyutlu oyunların yok ise format atman daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı