Discord hesabı devre dışı bırakıldı

eoruce

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben çoğu oyun oynayan kişi gibi bolca Discord kullanıyorum. Bu sabah çok garip bir şey yaşadım. Arkadaşımın sunucusunda oyun oynarken ona davet linki atmamı istedi ona attım fakat gitmedi ve beni Discord hesabımdan attı. Sonrasında ise tekrar girdim ve Discord sistem bana bir uyarı verdi. Şimdi bu saatlerde babam WhatsApp'a bakmadığım için Discord'da ona hesap açmamı istedi ki annem de bana bu şekilde ulaşıyor :D neyse ben hesabı babama telefonunda açtım sonrasında kendimi arkadaş ekledim ve mesaj attım. Fakat Discord tekrardan hesabımdan attı bir süre girmeyi denedim olmadı. Sonra mailime gelen mesajı fark ettim. Discord kuralları nedeni ile hesabınız devre dışı bırakılmıştır yazıyordu. Ne yapmam lazım? Hiçbir şey yapmadım ama gende hesabım devre dışı bırakıldı. Telefonumu daha dün aldım ve dün alıp hesabıma girdikten sonra bunlar olmaya başladı. Acaba telefonla alakası olabilir mi? Bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Bu arada Discord'a bayağı Support attım ama hala bakmadılar maile iletildiği ile ilgili bir mesaj bile gelmiyor. Farklı hesaptan da denedim ama oraya da mail gelmiyor mail gelmemesi normal mi?

Discord üzerinden hiç yaşınızla alakalı bir şey söylediniz mi? Muhtemelen yaş sınırına takıldığınız için öyle oldu. Discord üzerinden 13 altı bir rakam söylerseniz sıkıntı oluyor. Sonra da size soran kişi de yaşınız kaç şeklinde soruyu değiştiriyor ve Discord'a ticket atıyor. Discord da hesabınızı kapatıyor. Discord destekten gelecek olan mesajı bekleyeceksiniz, başka yolu yok maalesef. Sonra sizden kimlik atmanızı isteyecekler.

Arkadaşlar ben çoğu oyun oynayan kişi gibi bolca Discord kullanıyorum. Bu sabah çok garip bir şey yaşadım. Arkadaşımın sunucusunda oyun oynarken ona davet linki atmamı istedi ona attım fakat gitmedi ve beni Discord hesabımdan attı. Sonrasında ise tekrar girdim ve Discord sistem bana bir uyarı verdi. Şimdi bu saatlerde babam WhatsApp'a bakmadığım için Discord'da ona hesap açmamı istedi ki annem de bana bu şekilde ulaşıyor :D neyse ben hesabı babama telefonunda açtım sonrasında kendimi arkadaş ekledim ve mesaj attım. Fakat Discord tekrardan hesabımdan attı bir süre girmeyi denedim olmadı. Sonra mailime gelen mesajı fark ettim. Discord kuralları nedeni ile hesabınız devre dışı bırakılmıştır yazıyordu. Ne yapmam lazım? Hiçbir şey yapmadım ama gende hesabım devre dışı bırakıldı. Telefonumu daha dün aldım ve dün alıp hesabıma girdikten sonra bunlar olmaya başladı. Acaba telefonla alakası olabilir mi? Bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.

Bu arada Discord'a bayağı Support attım ama hala bakmadılar maile iletildiği ile ilgili bir mesaj bile gelmiyor. Farklı hesaptan da denedim ama oraya da mail gelmiyor mail gelmemesi normal mi?

Discord'un attığı maili buraya atar mısın?

Discord üzerinden hiç yaşınızla alakalı bir şey söylediniz mi? Muhtemelen yaş sınırına takıldığınız için öyle oldu. Discord üzerinden 13 altı bir rakam söylerseniz sıkıntı oluyor. Sonra da size soran kişi de yaşınız kaç şeklinde soruyu değiştiriyor ve Discord'a ticket atıyor. Discord da hesabınızı kapatıyor. Discord destekten gelecek olan mesajı bekleyeceksiniz, başka yolu yok maalesef. Sonra sizden kimlik atmanızı isteyecekler.

Yaş sınırına takılmış olsa mailde belirtilmiyor mu?

Discord'un attığı maili buraya atar mısın?

Yaş sınırına takılmış olsa mailde belirtilmiyor mu?

Discord'un bana ilk attığı uyarı maili bu:

Hello,

Discord is focused on maintaining a safe and secure environment for our community. We've found your account to be in violation of our terms of service or community guidelines. As a result, we're issuing you this warning for the following reason:

Your account sent malicious links or files to other individuals on Discord.

If the behavior continues, you may be banned permanently.

Sincerely,
Discord Trust & safety.

Hesap devre dışı bırakılınca gelende bu:

Hello,

Discord is focused on maintaining a safe and secure environment for our community. We've found your account to be in violation of our terms of service or community guidelines. As a result, we've disabled your account for the following reason:

Discord has disabled your account for spam and/or platform abuse. Our anti-abuse measures may have flagged your account for any of the following behaviors:

Sending a large number of Direct messages in a short span of time.
Participating in a server dedicated to spamming Discord.
Automating your user account or self-botting
Taking other actions on Discord — for example, joining a ton of servers — faster than humanly possible.
Attempting potentially fraudulent activity.
Sincerely,
Discord Trust & safety.

Ama cidden çok saçma spam balance atmadım ne alaka acaba ya.

Arkadaşınıza attığınız link ne linki?

Bilemiyorum Discord yanlış anlamış olabilir geri dönüş yapmadılar mı hâlâ?

Yan hesabımdan yazdığına baktılar ama farklı hesap diye o hesabın mailden yazın dediler oradan hala cevap gelmedi bu gidişle şikayet var sitesinde şansımı deneyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı