eoruce
Decapat
Daha fazla  

Arkadaşlar ben çoğu oyun oynayan kişi gibi bolca Discord kullanıyorum. Bu sabah çok garip bir şey yaşadım. Arkadaşımın sunucusunda oyun oynarken ona davet linki atmamı istedi ona attım fakat gitmedi ve beni Discord hesabımdan attı. Sonrasında ise tekrar girdim ve Discord sistem bana bir uyarı verdi. Şimdi bu saatlerde babam WhatsApp'a bakmadığım için Discord'da ona hesap açmamı istedi ki annem de bana bu şekilde ulaşıyor  neyse ben hesabı babama telefonunda açtım sonrasında kendimi arkadaş ekledim ve mesaj attım. Fakat Discord tekrardan hesabımdan attı bir süre girmeyi denedim olmadı. Sonra mailime gelen mesajı fark ettim. Discord kuralları nedeni ile hesabınız devre dışı bırakılmıştır yazıyordu. Ne yapmam lazım? Hiçbir şey yapmadım ama gende hesabım devre dışı bırakıldı. Telefonumu daha dün aldım ve dün alıp hesabıma girdikten sonra bunlar olmaya başladı. Acaba telefonla alakası olabilir mi? Bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
 neyse ben hesabı babama telefonunda açtım sonrasında kendimi arkadaş ekledim ve mesaj attım. Fakat Discord tekrardan hesabımdan attı bir süre girmeyi denedim olmadı. Sonra mailime gelen mesajı fark ettim. Discord kuralları nedeni ile hesabınız devre dışı bırakılmıştır yazıyordu. Ne yapmam lazım? Hiçbir şey yapmadım ama gende hesabım devre dışı bırakıldı. Telefonumu daha dün aldım ve dün alıp hesabıma girdikten sonra bunlar olmaya başladı. Acaba telefonla alakası olabilir mi? Bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim.
Bu arada Discord'a bayağı Support attım ama hala bakmadılar maile iletildiği ile ilgili bir mesaj bile gelmiyor. Farklı hesaptan da denedim ama oraya da mail gelmiyor mail gelmemesi normal mi?

Bu arada Discord'a bayağı Support attım ama hala bakmadılar maile iletildiği ile ilgili bir mesaj bile gelmiyor. Farklı hesaptan da denedim ama oraya da mail gelmiyor mail gelmemesi normal mi?