Discord hesabı sebepsiz yere devre dışı bırakıldı

ReyzIL0

Zeptopat
Daha fazla  
Discord, hesabımı sebepsiz yere devre dışı bıraktı. 24 Temmuz Çarşamba günü hesabımdan bir anda çıkış yaptı ve giriş yaptığımda "Hesabınız devre dışı bırakıldı" yazısını gördüm. Yazıyı gördükten sonra hemen gelen maillere baktım ve "Uygulaman, özellikle başkasının kimliğine bürünme sebebiyle Geliştirici Politikamızı ihlal ettiği için devre dışı bırakıldı." yazısını gördüm. Destek talebinde bulundum lakin 3 gündür kimse bakmıyor destek talebine. Yeni destek talepleri açtım itiraz kategorisinde ama onları da sanırım spam olarak algılayıp 8 dakika içerisinde hiçbir şey yazmadan çözüldü atıyorlar. Mail attım desteklerine ve geri dönüş olarak biz ilgilenmiyoruz, sitemizden şu kategoriden destek talebi açın deyip çözüldü attılar. Sırf bunun için Twitter hesabı açıp ulaşmaya çalıştım ama ona da geri dönüş yapmadılar. Ne kadar bekletirler ve ne zaman geri dönüş yaparlar bilmiyorum. Milyon dolarlık bir şirketin bu kadar kötü bir destek sistemi olamaz, gerçekten aklım almıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

2017'den beri bu hesabı kullanıyorum ve mailde yazan kuralı hiçbir zaman ihlal ettiğimi düşünmüyorum. Uzun zamandır Nitro abonesi olmama rağmen profilime ne hareketli resimler ekledim ne de ismimi değiştirdim. Profil fotoğrafımda bir penguen var ve adım da kendi ismim. Kimin kimliğine büründüğümü de anlamadım? Topluluk sunucularına katılmazdım. Katıldığım 1-2 tane tanımadığım sunucu vardı ama onlarda da hiçbir mesajlaşma yapmazdım. Katıldığım sunucuların neredeyse hepsi kendi arkadaşlarımın sunucularıydı (Arkadaşlarımın Sunucularındaki neredeyse herkes tanıdığımız, bildiğimiz kişilerdi ve arkadaşlarımızdı. Public sunuculardan değillerdi bu sunucular.) ve arkadaşlarım dışında kimse ile sohbet etmezdim. Hesabımı sebepsiz yere devre dışı bıraktılar. Kaç aydır Nitro ödemesi yapıyorum ve herhangi bir kanıt sunmadan, sebepsiz yere devre dışı bırakıldı hesabım. Kimsenin kimliğine bürünmedim veya kimseyi taklit etmedim. Neredeyse 2 yıldır profil fotoğrafımda penguen var ve adım kendi ismim. Tamamen saçmalık bu yaptıkları.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı