Discord hesabım askıya alındı

Ryrımm

Hectopat
Katılım
4 Ağustos 2020
Mesajlar
101
Selam arkadaşlar, iyi akşamlar dilerim Discord'u kullanırken kendi kendine çıkış yaptı giriş yaptığım zaman hesabın devre dışı bırakıldı yazısını gördüm ardından e-postama spam nedeniyle hesabımın devre dışı bırakıldığını öğrendim mail attım ama kuralları ve politikalarını ihlal ettiğimi söylediler açılmayacak gibi duruyor ama bu zamana kadar kurallara politikalara karşı gelmedim ve hesabımda çok önemli insanlar var. İletişim kuramıyorum. Ne yazmam gerektiği konusunda yardımcı olur musunuz?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20221212-210936.png
    Screenshot_20221212-210936.png
    100,2 KB · Görüntüleme: 141
(Bence) Önce özür dileyerek başladığın ve hangi sunucuya nasıl bir spam yaptığını nazikçe sorduğun bir mail at.
Özür dilemesi hiçbir işe yaramayacak.

Discord kullanıcı tokeniniz kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirilerek spam yapılmış olabilir veya yanlış bir mesajı raporlayarak hesabınızı kapattırmış olabilirler. Spamdan dolayı hesabınızın açılması zor diye bir şey yok, hesabınızın neden kapatıldığı hakkında detaylı bilgi isteyin ve açılmasını talep edin.
 
@Webcam kullanan insan @509401 Hocalarım bir şey değiştirmesi için değil de yani hani iyi bir izlenim bırakması anlamında demek istedim yoksa hesabına geri ulaşması normalden daha zor ben de biliyorum.
Discord moderatörleri bir günde binlerce böyle şeylere maruz kalıyorlar ve inanın özür dilemesi iyi bir izlenim bırakmıyor. Benim hesabım çalınmıştı, hukuki süreçlere başvurdum, aynı zamanda hesabımın çalındığını kanıtlarla ve mahkeme kağıtlarıyla beraber Discord'a attığımda bile benle verileri paylaşmadılar.
 

Geri
Yukarı