Discord hesabım çalındı

14 yaşımdayım. Olayı aileme anlattım ve boş beleş işler deyip geçiştirdiler.

Hocam sizin dediğinizi yaparken 2FA kodu ister mi?
Hocam basta mail atacaksiniz. Onlar attiginiz maile cevap olarak zaten hesabin bilgilerini tekrardan sizin mailin uzerine gecirecek. Gerekli bilgiler geri cevap olarak atilan mailde yazacak zaten. Yapmaniz gereken tek sey mail atmak su anlik.

Hocam basta mail atacaksiniz. Onlar attiginiz maile cevap olarak zaten hesabin bilgilerini tekrardan sizin mailin uzerine gecirecek. Gerekli bilgiler geri cevap olarak atilan mailde yazacak zaten. Yapmaniz gereken tek şey mail atmak su anlik.

Çalındığı gün mail attım ama hiçbir şekilde ilgilenmediler.

14 yaşımdayım. Olayı aileme anlattım ve boş beleş işler deyip geçiştirdiler.
Hakime de öyle mi diyeceklermiş? Sana bu dosyayı atan kişinin Discord kimliğini biliyor musun? Başka bir konuya attığım mesajın aynını sana da atıyorum;

Bütün sosyal medya hesaplarının şifrelerini değiştir ve 2FA aç hepsinde. Eğer Discord şifren adamdaysa diğer şifrelerin de onda olabilir. Ama bundan önce güzel bir format at bilgisayarına. Format atmadan değiştirirsen sadece yeni şifren adama gider. Bir anlamı olmaz. Discord yine sana çok sorun çıkartmayabilir. Asıl riskli olanlar TC kimlik numaranla giriş yaptığın yerler ve sosyal medya hesapların. Yıllar sonra adına borç ya da dava falan bulma.

Attiginiz maili buraya atabilir misiniz?

Geri dönüş yapmadığımı yeni görüyorum...

Bana dosyayı atan kişinin Discord kimliğini bilmiyorum, çaldığı bir hesaptan yazmış bana.

Başlangıç'ta bütün uygulamaları kaldırdım. O dosyayı açtığım gün'ün gecesi bilgisayarıma 2 defa format attım. T.C. kimlik numaramla hiçbir yere giriş yapmadım diye biliyorum.

Hala geri dönüş yapmadılar.

Hocam basta mail atacaksiniz. Onlar attiginiz maile cevap olarak zaten hesabin bilgilerini tekrardan sizin mailin uzerine gecirecek. Gerekli bilgiler geri cevap olarak atilan mailde yazacak zaten. Yapmaniz gereken tek şey mail atmak su anlik.

Mail attım ama hala cevap gelmedi?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (393).png
    114,7 KB · Görüntüleme: 57
  • Ekran Görüntüsü (394).png
    109,8 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleyen: Moderatör:

Hala güncel mi bilmiyorum lakin senin yaşadıklarını dün yaşadım gelişme yaşayabildinmi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…