Discord hesabım haksız yere devre dışı bırakıldı

onlar beni DC'ye şikayet etmediği halde DC beni banlamaz
Hocam bakın, anlamakta ciddi bir sorun yaşıyorsunuz belli ki. Discord gibi platformlarda düzeni korumak zordur. Çünkü hangisi ciddiyetle yapılmış, hangisi rastgele yapılmış bir hareket ayırt edemezsiniz. Ayrıca özel hayatın gizliliği nedeniyle özel konuşmalar discord çalışanları tarafından okunmaz veya botlarla yada scriptlerle takip edilmez. Bu bir oyunun sohbeti değil. Fakat karşınızdaki kullanıcı, aranızda geçen konuşmadan rahatsız olup sizi şikayet ederse son konuşma geçmişi incelenir ve buna göre ceza uygulanır. Şikayet edildiğiniz zaman ceza alırsınız.

Yaşınız 18 yaşından küçük ise ve siz bunu karşınızdaki kişiye belirtdiyseniz büyük ihtimalle sizin hesabınızı devre dışı bırakmıştır. Bu taktik ile 4 kişinin hesabını devre dışı bıraktırdım, oradan biliyorum.

Hocam madem bu yüzden banlanmış olsaydım ban sebebimde tehdit ve hedef gösterme falan olmazdı. Bu arada kimseyi tehdit falan da etmedim.

Hocam bakın, anlamakta ciddi bir sorun yaşıyorsunuz belli ki. Discord gibi platformlarda düzeni korumak zordur. Çünkü hangisi ciddiyetle yapılmış, hangisi rastgele yapılmış bir hareket ayırt edemezsiniz. Ayrıca özel hayatın gizliliği nedeniyle özel konuşmalar Discord çalışanları tarafından okunmaz veya botlarla ya da scriptlerle takip edilmez. Bu bir oyunun sohbeti değil. Fakat karşınızdaki kullanıcı, aranızda geçen konuşmadan rahatsız olup sizi şikayet ederse son konuşma geçmişi incelenir ve buna göre ceza uygulanır. Şikayet edildiğiniz zaman ceza alırsınız.

Evet bende bunu demek istiyorum.

Hocam bakın, anlamakta ciddi bir sorun yaşıyorsunuz belli ki. Discord gibi platformlarda düzeni korumak zordur. Çünkü hangisi ciddiyetle yapılmış, hangisi rastgele yapılmış bir hareket ayırt edemezsiniz. Ayrıca özel hayatın gizliliği nedeniyle özel konuşmalar Discord çalışanları tarafından okunmaz veya botlarla ya da scriptlerle takip edilmez. Bu bir oyunun sohbeti değil. Fakat karşınızdaki kullanıcı, aranızda geçen konuşmadan rahatsız olup sizi şikayet ederse son konuşma geçmişi incelenir ve buna göre ceza uygulanır. Şikayet edildiğiniz zaman ceza alırsınız.

İkimizde aynı şeyleri söylüyoruz zaten.

Hocam madem bu yüzden banlanmış olsaydım ban sebebimde tehdit ve hedef gösterme falan olmazdı. Bu arada kimseyi tehdit falan da etmedim.

Ya birine küfür ettiniz veyahut Discord'un kurallarından herhangi birini ihlal ettiniz ki hesabınız kapatılmış. Discord'un size karşı garezi mi var da durduk yere hesabınızı kapatsın? Mail atmışsınız açılmayacağını belirtmişler. Size olabilecek bütün seneryoları sunduk fakat siz hala yapmadığınızı savunuyorsunuz ya sizde bir problem var ya da Discord'da.

Son kez mail atıp şansınızı deneyin.

Ya birine küfür ettiniz veyahut Discord'un kurallarından herhangi birini ihlal ettiniz ki hesabınız kapatılmış. Discord'un size karşı garezi mi var da durduk yere hesabınızı kapatsın? Mail atmışsınız açılmayacağını belirtmişler. Size olabilecek bütün seneryoları sunduk fakat siz hala yapmadığınızı savunuyorsunuz ya sizde bir problem var ya da Discord'da.

Son kez şansınızı deneyin.

Daha önce dediğim gibi bir haberim olmadan RAID sunucusuna girdim büyük ihtimalle. Neyse hocam sizde elinizden geleni yaptınız. Teşekkürler.

Bende geçenlerde ban yedim. Sebepleri aynı yazıyordu tek farkı benimki haklı bandı. Geçmiş olsun.
Extra olarak illegal içerikli bir sunucuda bulunmanızda banlanmanızda büyük rol oynuyor diye biliyorum.
Şahsen şuana kadar milyon tane insana küfür etmişimdir ama hiç ban yemedim. Bende küfürün ban sebebi olmadığına inanıyorum. Tabii küfürün içinde ırkçılık veya ailevi değerlere küfür vs. varsa ayrı konu. Benim ban yeme sebebim sunuculara çökerten GIF spamlamaktı. Sizinde illaki vardır bir sebebi çünkü Discord denen platformda ban yemesi gerçekten zor. Bazen en küçük şeyde ban atıyorlar bazen mümkün değil banlamıyorlar.
Bu arada yeni DC hesabı açarken IP değişmeyi unutmayın açtığınız hesapta banlanıyor...

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı