Discord hesabım kapanabilir mi?

FAT1HIYY3

Decapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Öncelikle birisi hesabımı kapatacağını söyledi tabii böyle yalanlara inanmam ama bu adamı tanıyorum en az 20 hesap kapattı böyle, bu sefer de ideolojimden dolayı benim hesabımı kapatacakmış. Sizce kapatabilir mi? Kapatılırsa geri açabilir miyim? Nasıl açarım ya da ne yapmalıyım? Hesabım kapansa çok bir şey olmaz, sunucunun tacı diğer bilinmeyen hesabımda ama bu hesapta çok uğraştım ve kapanmasını istemiyorum. Ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer hesapları kapattırdığını nereden biliyorsunuz ayrıca bir şekilde hesaplarının şifrelerini alarak kapattırmış olabilir link falan gönderirse tıklamayın ben olsam engeller geçerdim. Pek bir şey olacağını sanmıyorum.

Öncelikle birisi hesabımı kapatacağını söyledi tabii böyle yalanlara inanmam ama bu adamı tanıyorum en az 20 hesap kapattı böyle, bu sefer de ideolojimden dolayı benim hesabımı kapatacakmış. Sizce kapatabilir mi? Kapatılırsa geri açabilir miyim? Nasıl açarım ya da ne yapmalıyım? Hesabım kapansa çok bir şey olmaz, sunucunun tacı diğer bilinmeyen hesabımda ama bu hesapta çok uğraştım ve kapanmasını istemiyorum. Ne yapabilirim?
Yani hesabınızda ikili doğrulamyı falan açın ve aktfi cihazlar bölümünden kontrolünüzü yapın çünkü bu aralar nasıl oluyosa herkes hesap çalabiliyor. Token yolu ile çok kolay çalıyorlar. Ama güvenliğinizi tam yaparsanız pek sıkıntı olacağını pek düşünmüyorum.

Merhabalar,Discord destek ekibine bu konu ile alakalı olarak mesaj atmanız sornasında kişinin girebileceği bütün sunuculardan çıkıp isminizi değiştirmeniz.2-3 hafta sonra normal kullanımınıza geri dönebilirsiniz.

Bu arada kişinin ismini tagsız bir şekilde verebilir misiniz ?

Diğer hesapları kapattırdığını nereden biliyorsunuz ayrıca bir şekilde hesaplarının şifrelerini alarak kapattırmış olabilir link falan gönderirse tıklamayın ben olsam engeller geçerdim. Pek bir şey olacağını sanmıyorum.

Önceden arkadaştık önce Atatürk düşmanı teröristlerin hesabını kapattırıyordu oradan bilirim. Ama siber işinde iyiyim yani link atarsa falan ne yapmam gerektiğini biliyorum ama öbür türlü kapatabilir mi? Hesabı çalamaz diye düşünüyorum parola sağlam hocam şimdi 2 adımlı doğrulamayı da açacağım.

Merhaba, Discord destek ekibine bu konu ile alakalı olarak mesaj atmanız sornasında kişinin girebileceği bütün sunuculardan çıkıp isminizi değiştirmeniz. 2-3 hafta sonra normal kullanımınıza geri dönebilirsiniz.

Bu arada kişinin ismini tagsız bir şekilde verebilir misiniz?

Teşekkürler hocam, kişinin ismi sunucudaydı çıktım oradan DM'den hiç yazmadı diğer hesabıyla yazdı eskiden o hesabı zaten banlandı.

Önceden arkadaştık önce Atatürk düşmanı teröristlerin hesabını kapattırıyordu oradan bilirim. Ama siber işinde iyiyim yani link atarsa falan ne yapmam gerektiğini biliyorum ama öbür türlü kapatabilir mi? Hesabı çalamaz diye düşünüyorum parola sağlam hocam şimdi 2 adımlı doğrulamayı da açacağım.

Hocam 2 doğrulama açmanız iyi olacaktır ancak bu adam ciddiyse hocalarımın dediği gibi adamın olduğu sunuculardan çıkın, onu engelleyin isyerseniz adınızı da değiştirebilirsiniz zaten bir süre sonra size bulaşamayacağı için normal kullanıma geri dönersiniz.
Desteğe de yazdınız mı?

Teşekkürler hocam, kişinin ismi sunucudaydı çıktım oradan DM'den hiç yazmadı diğer hesabıyla yazdı eskiden o hesabı zaten banlandı.
Siz yine tagsız bir şekilde ismini verin,ben bir bakayım nedir kimin nesidir diye.

Hocam 2 doğrulama açmanız iyi olacaktır ancak bu adam ciddiyse hocalarımın dediği gibi adamın olduğu sunuculardan çıkın, onu engelleyin isyerseniz adınızı da değiştirebilirsiniz zaten bir süre sonra size bulaşamayacağı için normal kullanıma geri dönersiniz.
Desteğe de yazdınız mı?

Tamam hocam. Desteğe şimdi bildiriyorum adama inanmazdım normalde ama adam hem çok hesap kapatmış yanındaydım hep eskiden arkadaşdık hem de bu aralar herkes hesap çalıp kapatıyor Discord bunu çözmeli. Kullanıcılar rahat dolanamıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı