Evet sunucuma o botu ekledim.Botu ekleyin diyor dikkat ettiyseniz. Onun için de hesabınıza erişim iznini vermeniz gerekli. Vermediyseniz hiçbir sıkıntı olmaz. Korkmayın.
Evet sunucuma o botu ekledim.Botu ekleyin diyor dikkat ettiyseniz. Onun için de hesabınıza erişim iznini vermeniz gerekli. Vermediyseniz hiçbir sıkıntı olmaz. Korkmayın.
Botu sunucudan at. Yetkilendirdiğin uygulamaları kontrol et. Yapabiliyorsan tüm oturumları kapat.Evet sunucuma o botu ekledim.
Uyguladığım şey sunucuma o botu ekledim ve Discord bilgilerimi girdim.IP adresin çalınsa ne olacak? Modemini resetle için rahat etsin. Hesap bilgilerini değiştirmişsin zaten. Bir şey olmaz. Mesajda uyguladığın şey ne?
Selam arkadaşlar. Discord'tan dünden beri mesaj geliyordu. Ben de merak edip birine girdim, bedava Nitro kazandığıma dair mesaj geliyordu. Uyguladıktan sonra 1 saat içinde geleceği vs. yazıyordu. Lakin bir arkadaşım bu tür mesajların güvenilir olmadığını söyledi. Ben de girdikten sonra hemen hesap bilgilerimi değiştirdim. IP adresim vs. çalınmış olabilir mi? Hesap bilgilerimi verdikten sonra 15-20 dakika beklemiştim. Hesabın şifresi vs. değişmedi. Ama tek korkum ıp adresmin çalınmış olabileceği. Sizce ıp adresim çalınmış olabilir mi?
Selam arkadaşlar. Discord'tan dünden beri mesaj geliyordu. Ben de merak edip birine girdim, bedava Nitro kazandığıma dair mesaj geliyordu. Uyguladıktan sonra 1 saat içinde geleceği vs. yazıyordu. Lakin bir arkadaşım bu tür mesajların güvenilir olmadığını söyledi. Ben de girdikten sonra hemen hesap bilgilerimi değiştirdim. IP adresim vs. çalınmış olabilir mi? Hesap bilgilerimi verdikten sonra 15-20 dakika beklemiştim. Hesabın şifresi vs. değişmedi. Ama tek korkum ıp adresmin çalınmış olabileceği. Sizce IP adresim çalınmış olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.