Discord hesabım çalınabilir mi?

Dediğim gibi Discord'un kendi sitesi olduğundan eminseniz sıkıntı çıkmaz, panik yapmaya gerek yok. Yine de bilgilerinizi değiştirmekten zarar gelmez.

Selam arkadaşlar. Discord'tan dünden beri mesaj geliyordu. Ben de merak edip birine girdim, bedava Nitro kazandığıma dair mesaj geliyordu. Uyguladıktan sonra 1 saat içinde geleceği vs. yazıyordu. Lakin bir arkadaşım bu tür mesajların güvenilir olmadığını söyledi. Ben de girdikten sonra hemen hesap bilgilerimi değiştirdim. IP adresim vs. çalınmış olabilir mi? Hesap bilgilerimi verdikten sonra 15-20 dakika beklemiştim. Hesabın şifresi vs. değişmedi. Ama tek korkum ıp adresmin çalınmış olabileceği. Sizce ıp adresim çalınmış olabilir mi?

Bu bildirim bana da geldi hatta çok fazla geldi 2 gün boyunca en sonunda engeli bastım :)

IP adresin o kadar önemli değil. Modemi kapatıp açarsın, yeter.
2 kere okumama rağmen şu soruya kesin olarak cevap bulamadım: Ekran görüntüsündeki linke tıkladın mı? Linke tıkladıysan yine muhtemelen bir şey olmaz. Tabii bir şeyler indirmediyse ve sen onları açmadıysan.
Hesap bilgilerini değiştirdiğin için Discord hesabına bir şey olmaz.

Selam arkadaşlar. Discord'tan dünden beri mesaj geliyordu. Ben de merak edip birine girdim, bedava Nitro kazandığıma dair mesaj geliyordu. Uyguladıktan sonra 1 saat içinde geleceği vs. yazıyordu. Lakin bir arkadaşım bu tür mesajların güvenilir olmadığını söyledi. Ben de girdikten sonra hemen hesap bilgilerimi değiştirdim. IP adresim vs. çalınmış olabilir mi? Hesap bilgilerimi verdikten sonra 15-20 dakika beklemiştim. Hesabın şifresi vs. değişmedi. Ama tek korkum ıp adresmin çalınmış olabileceği. Sizce IP adresim çalınmış olabilir mi?

Sorularımı sorayım.

Bot'u eklerken istenen yetki izinleri neydi? Ayalardan uygulamalar ekranına gelip botun izinlerinin ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?

Sizi harici bir bağlantıya yönlendirdi mi? Yönlendirdiyse linkini paylaşır mısınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı