Discord hesabım kilitlendi

Wispex

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Technopat,
Konu başlığından da belli olduğu üzere Discord hesabım kilitlendi.
"Hesabında hackleme, dolandırıcılık, hesap veya kredi kartı bilgilerini kırmak ve/veya bir bilgisayar ağına veya cihazına hasar vermekle ilgili eylemlerde bulunuldu."
Sebebiyle hesabım kilitlendi fakat ben ne sorgu sunucusunda ne de başka bir o tür sunucuda bulundum veya yazı yazdım. Hesabın çalınmadığından da eminim, sizce bu neden oldu ve desteğe ne dersem açma ihtimalleri olur?
Benim düşüncem (kilitlenme sebebiyle ilgili)birisinin 2 gün evvel bana çalıntı kredi kartı ile bir şeyler satmaya çalışmasıydı, bende gerek yok deyip engellemiştim, bundan dolayı kapanmış olabilir mi?

Ya da:
Reverse engineering ve yazılım ile fazla ilgileniyorum, bu sebeple yüklemiş olduğum decompiler programlarının Discord'u tetiklemesinden olmuş olabilir mi? Bu sebepten ise nasıl anlatabilirim?

Her türlü düşüncenize açığım, çok mağdur durumdayım hele ki hesabın değerini düşünürsek.

Bu konuda Discord Support üzerinden Ticket atmaktan başka çareniz yok. Burada Discord çalışanı yoktur herhalde :D
O adamın satmaya çalışmasıyla sanmıyorum kapatılsın. Belki üst üstte şikayet atmışlardır diyeceğim ama o şekilde olur mu bilmiyorum.

Hesabınızda böyle bir eylemde bulunmadığınızı, bulunuldu ise tarih ve zamanı, hangi mesaj, eylem üzerine yapıldığı hakkında bilgi istediğinizi söyleyin ve ticket açıp Discord Support'ta hesabınızın açılmasını talep ettiğinizi bildirin. Bundan daha fazla yapacak bir şey yok maalesef.

İşte bu konu ile ilgili yardıma ihtiyacım var,bu durumu yaşamış kişiler illaki vardır ve benimde özellikle onların yazdığı şeylere ihtiyacım var.
İşte bende onu diyorum. Discord'a olayı net bir şekilde anlatan bir ticket atarsanız onlar sizi yönlendirecektir.

Clyde isimli bot bugün otomatik bir mesaj gönderdi, çok alakasız şeyler yazıyordu hesabımın neden kilitlendiği bile yazmıyordu. Ben nasıl bir yetkiliye ulaşacağım? Ticketıma bot otomatik cevap veriyor böyle bir saçmalık olamaz!

Clyde isimli bot bugün otomatik bir mesaj gönderdi, çok alakasız şeyler yazıyordu hesabımın neden kilitlendiği bile yazmıyordu. Ben nasıl bir yetkiliye ulaşacağım? Ticketıma bot otomatik cevap veriyor böyle bir saçmalık olamaz!
Öyle bir saçmalık yok zaten. Ticket attığında ilk olarak bot yanıt verir. Ticket dikkat edersen kapatılmamıştır. Daha sonra cevap verilir eğer kapatılmadıysa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı