Discord Hesabım Sebepsiz Yere 1 Günlüğüne Yasaklandı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

k_carmZ

Kilopat
Katılım
31 Ekim 2016
Mesajlar
2.495
Çözümler
38
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Olay az önce yaşandı, ne olduğunu bile bilmiyorum. Bir Discord sunucusunda takılırken aniden ekranıma 2. ekteki mesajın Türkçe olanından belirdi. Tamam butonuna bastığımda ise hesabımdan otomatik olarak çıkış yapıldı. Hesabıma tekrar giriş yapmayı denediğimde ise 1 günlüğüne yasaklandığımı öğrendim. Mail'ime gelen mesajı kontrol ettiğimde "Hesabınız, diğer kullanıcılara istenmeyen müstehcen veya cinsel içerik gönderdi." sebebini gördüm. Böyle bir şeyi hiçbir zaman gerçekleştirmedim. Niçin bu sebepten dolayı yasaklandım? Ne yapmam gerekiyor?
Ekler:

111.png

112.png

113.png
 
Merhaba. Olay az önce yaşandı, ne olduğunu bile bilmiyorum. Bir Discord sunucusunda takılırken aniden ekranıma 2. ekteki mesajın Türkçe olanından belirdi. Tamam butonuna bastığımda ise hesabımdan otomatik olarak çıkış yapıldı. Hesabıma tekrar giriş yapmayı denediğimde ise 1 günlüğüne yasaklandığımı öğrendim. Mail'ime gelen mesajı kontrol ettiğimde "hesabınız, diğer kullanıcılara istenmeyen müstehcen veya cinsel içerik gönderdi." sebebini gördüm. Böyle bir şeyi hiçbir zaman gerçekleştirmedim. Niçin bu sebepten dolayı yasaklandım? Ne yapmam gerekiyor?
Ekler:

Eki Görüntüle 1127234

Eki Görüntüle 1127235

Eki Görüntüle 1127236

Bir kullanıcı ya cinsel içerikli bir şeyler yazıp gönderdiyseniz sizi şikayet ettiyse olabilir.
 
Hesabın çalınmış olabilir. Şifreni değiştir.
 
Spam ve şikayet almış olma ihtimalin yüksek.
Bekleyeceksiniz.
 
Sebebini gayet yazmışlar hocam " hesabınız diğer kullanıcılara istenmeyen açık veya cinsel içerik gönderdi. " diye.
 
Yapabileceğiniz şey beklemek. Haksız yere atılmış olsa bile 1 günlük banı kaldıracaklarını sanmam ki haksız yere attıklarını kabul ederler mi bilmiyorum.
 
Arkadaşlar cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Yazılı olan sebebi ben de görebiliyorum, orada sıkıntı yok. Asıl sorun, bu kategoride hiçbir illegal davranış gerçekleştirmemiş olmam. Kimseye müstehcen içerik falan da yollamadım. Bu yasaklamanın yanlışlıkla yapıldığını düşünüyorum. Yarına kadar bekleyeceğim. Yasaklamam kalktığında her ihtimâle karşı şifremi değiştireceğim.
 
Discord'a mail atarsan söyleyebilirler belki hangi mesajında gönderdiğini bence şunu yaz hangi mesajimda hata yaptim gösterin de bir daha yapmaman için.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı