Discord hesabıma spam yüzünden erişemiyorum

Bora Yazar

Yoctopat
Daha fazla  
Ben Discord'dan başkalarına DM'den reklam yaparken bana gelen spam uyarılarını dikkate almayıp devam ettim ve bir şeyler oldu. Hesabıma erişemiyorum ne yapmam lazım?

Ben Discord'dan başkalarına DM'den reklam yaparken bana gelen spam uyarılarını dikkate almayıp devam ettim ve bir şeyler oldu. Hesabıma erişemiyorum ne yapmam lazım?

Eğer doğrulama falan istemiyorsa destek açın fakat iyi olmuş zaten Discord da bu tarz şeyler yasak eğer doğrulama istemiyorsa vs zaten hesabınız gitmiştir eğer Discord açmazsa asla erişemeyeceksiniz bir de SS atar mısınız?

Eğer doğrulama falan istemiyorsa destek açın fakat iyi olmuş zaten Discord da bu tarz şeyler yasak eğer doğrulama istemiyorsa vs zaten hesabınız gitmiştir eğer Discord açmazsa asla erişemeyeceksiniz bir de SS atar mısınız?
hesaba giremiyoruz şifreyi kabul etmiyor, şifreyi sıfılamak isteyince de böyle bir gmail yok diyor ne yapacağım

Hesaba giremiyoruz şifreyi kabul etmiyor, şifreyi sıfılamak isteyince de böyle bir Gmail yok diyor ne yapacağım.

Şimdi bu tarz şeyleri yapan insanları sevmediğim için vs sert bir tepki vereceğim şunu yapabilirsiniz sadece: "görüşürüz hesabım seninle iyi vakitler geçirdik fakat artık yoksun" kısa bir özet ile artık hesabınız yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı