Discord hesabına girilmiyor

Hey Türkiye

Picopat
Makaleler
1
Merhaba. Discord hesabımın e-posta adresi maalesef domain süresi bittiğinden dolayı e-postam kapandı ve e-postamı değiştiremedim. Hep telefon numarasıyla girmek zorunda kalmıştım. Şu an hesabım devre dışı bırakılmış ve giremiyorum. Discord'a bugün 5 kez bilet açmama rağmen bot hemen çeşitli sebeplerle kapattı. Bu konuda bir fikriniz var mı?

Merhaba. Discord hesabımın e-posta adresi maalesef domain süresi bittiğinden dolayı e-postam kapandı ve e-postamı değiştiremedim. Hep telefon numarasıyla girmek zorunda kalmıştım. Şu an hesabım devre dışı bırakılmış ve giremiyorum. Discord'a bugün 5 kez bilet açmama rağmen bot hemen çeşitli sebeplerle kapattı. Bu konuda bir fikriniz var mı?
Devre dışı niye bırakılmış?

E postamı kendi website adresim üzerine yapmıştım. Büyük ihtimal ondan olabilir diye düşünüyorum ama şifremi unuttum a bastım, e postamı girdim. Hesabınız devre dışı bırakıldı. Diye uyarı aldım, bende anlamadım yani.
Şuan onlardan yardım beklemek dışında bir seçeneğiniz yok malasef. E postaya mail gelmiştir diyeceğim ama ortada e posta yok.

Şuan onlardan yardım beklemek dışında bir seçeneğiniz yok malasef. E postaya mail gelmiştir diyeceğim ama ortada e posta yok.
bende bilmiyorum şöyle bir hata veriyor. Discord desteğe ne yazmam gerektiğini de bilmiyorum, her defasında reddediyorlar.
snapshot_discord.com_1740683428737.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı