Poyraz Güneş
Picopat
Daha fazla
Merhaba, sabah Discord hesabıma girdiğimde çok az bir süre zamanında şifre değiş uyarısı verip hesaptan atıyordu 4 5 defa daha denedim hesaptan komple attı mailden çıktı ve numaradan çıktı (mantıken çıkmadı) çünkü Google'dan girdiğimde problem yoktu. Telefondan girmeye şifre değişmeye çalıştığım zaman olmuyor ne yapmam gerek? 7 saat geçti aynı problem ben bu sorunu 2020'de aynı şekilde yaşamıştım ama 1 saat bile geçmeden düzeldi. Discord'u 7 defa sildim indirdim dosyasını temizledim (problem telefonda)
Neden oldu bilmiyorum.
Hesapta defa 8 senelik Nitro aldım hesap 2015 hesabı ilk hesabım erken destekci rozeti Nitro 6 senelik rozet aktif sunucu sahibi rozeti eskiden de olsa vardı yıldız Boost erken Discord hesabım çok değerli olduğundan moralim çok bozuldu 1 uyarı bile yemedim yardımınız dokunursa çok iyi olur.
Neden oldu bilmiyorum.
Hesapta defa 8 senelik Nitro aldım hesap 2015 hesabı ilk hesabım erken destekci rozeti Nitro 6 senelik rozet aktif sunucu sahibi rozeti eskiden de olsa vardı yıldız Boost erken Discord hesabım çok değerli olduğundan moralim çok bozuldu 1 uyarı bile yemedim yardımınız dokunursa çok iyi olur.
Son düzenleyen: Moderatör: