Yok e postada hiçbir şekilde bir gmail yoktur.E-postanı kontrol ettin mi? Genellikle buradan giriş yapmaya çalıştın onayla gibisinden bir mail atıyorlar.
Tamam saolun bekleyeceğim.24 saat gibi bir süre beklemeniz gerekiyor aynı sorunu yaşamıştım.
Discord harici internette oyun youtube fln izleyebilirmiyiz?24 saat gibi bir süre beklemeniz gerekiyor aynı sorunu yaşamıştım.
Neden yiyeyimki sadece arkadaşlarımla konuşuyorum? harici bir 3. parti yazılımı kullanmıyorumBan yemiş olabilirsin bende de oldu aynısı mail falanda gelmedi destek talebi oluşturduğumda fark ettim ban yediğimi.
24 saat gibi bir süre beklemeniz gerekiyor aynı sorunu yaşamıştım.
Discord'a ban yedimmi diye sonduğumda hayır dediler.
Sordum saten cevabını adam gibi alamadığım için buraya soruyorum.Onu soracağınıza sorunumu sorsaydınız ne yapsaydınız.
Eki Görüntüle 1381776
Ee bir talep oluşturmanız uygun olurdu. Neden sizin yapamadığınızı SS'ler ile kanıtlarsanız sorununuzu çözmek zorunda kalırlar. Sorununuzu iyi anlatmanız önemli. Bir şifre sıfırlama talebi oluşturun. Bir de başka bir cihazdan başka bir ağ ile giriş yapmayı denerseniz düşük ihtimalde olsa tutabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.