Discord hesabından başkalarına "Free Nitro gift" mesajı atılmış

vadhx18

Decapat
Daha fazla  
2 hafta önce eski Discord hesaplarımdan birine girdim ve dmdeki herkese Free Nitro gıft ve bir link ile mesaj yazmışım ama ben yazmadığımdan eminim. Bu trojan falan olabilir mi, biri beni aydınlatırsa sevinirim. Virüs programıda önerirseniz güzel olur.

Dc hesabınız hacklenmiş hocam hesabı silmenizi tavsiye ederim.
Aynısı arkadaşıma olmuştu arkadaşıma link atmışlardı linke tıkladıktan sonra arkadaş ekli olan herkese kadın fotoğrafları atılmıştı.

2 hafta önce eski Discord hesaplarımdan birine girdim ve dmdeki herkese Free Nitro gıft ve bir link ile mesaj yazmışım ama ben yazmadığımdan eminim. Bu trojan falan olabilir mi, biri beni aydınlatırsa sevinirim. Virüs programıda önerirseniz güzel olur.

Discord'un ayarlarında hesabınızda olan kişileri atmak için bir şey vardı ayarlar > cihazlar oradan atın şifreyi değiştirin telefon numarası ekleyin ve Kaspersky yükleyin tam tarama yapıp silin Malwarebytes ile de tam tarama yapın. (Malwarebytes mobiledede var oradanda yapın DC açıksa telinizde)

Discord'un ayarlarında hesabınızda olan kişileri atmak için bir şey vardı ayarlar > cihazlar oradan atın şifreyi değiştirin telefon numarası ekleyin ve Kaspersky yükleyin tam tarama yapıp silin Malwarebytes ile de tam tarama yapın. (Malwarebytes mobiledede var oradanda yapın DC açıksa telinizde)

Hocam o dediğiniz cihazlar sekmesinde russiadan birisi oturum açmış sanırım hacklendim bir tarama yapıp geri döneceğim.

1680361759829.png

Şifrenizi değiştirin, hesabınıza 2FA ekleyin, tüm cihazlarda oturumu kapatın ve Yetkili Uygulamalar bölümündeki tüm uygulamaları kaldırın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı