Discord hesabını çalan kişi Discord hesabına bağlı olan hesapları da çalar mı?

Hesaba erişemiyorum silinmeye ayarlamıştım silindi büyük ihtimal çünkü o olaydan sonra o e-posta ile başka hesap açmıştım. Eğer aynı e-posta ile başka hesap açabiliyorsam silinmiştir değil mi? Ben çok bilmiyorumda Discord'u.

Evet diye biliyorum. Garantili olması için eski hesabınızda kullandığınız telefon numarasını yeni hesapta deneyin, başka bir hesapta kullanılıyor diyecek mi diye kontrol edin.

Evet diye biliyorum. Garantili olması için eski hesabınızda kullandığınız telefon numarasını yeni hesapta deneyin, başka bir hesapta kullanılıyor diyecek mi diye kontrol edin.
Kullanılan bir telefon numarasını tekrardan kullanabiliyorsun, uyarı da vermiyor ve direkt öbür hesaptan o telefon numarasını kaldırıyor.

Telefon numarası eklemedim herhalde. Bir de Discord kullanan arkadaşım var ona 2 gün önce hesabın etiketini verdim arkadaş ekleme yerine o hesabı yazınca böyle hesap bulunamadı dedi

Kullanılan bir telefon numarasını tekrardan kullanabiliyorsun, uyarı da vermiyor ve direkt öbür hesaptan o telefon numarasını kaldırıyor.
Hocam bende veriyordu. İzin istiyordu.

Telefon numarası eklemedim herhalde. Bir de Discord kullanan arkadaşım var ona 2 gün önce hesabın etiketini verdim arkadaş ekleme yerine o hesabı yazınca böyle hesap bulunamadı dedi.

Demek ki deleteduser olmuş. Yani silinmiş.

Hesabı silme işlemine almıştım. Silinmiş midir? Silinirse sorun çözülür mü? Bir de kötü bir şey olur mu?
Hesaba erişemiyorum silinmeye ayarlamıştım silindi büyük ihtimal çünkü o olaydan sonra o e-posta ile başka hesap açmıştım. Eğer aynı e-posta ile başka hesap açabiliyorsam silinmiştir değil mi? Ben çok bilmiyorumda Discord'u @discordf
Hesabını ne zaman sildin? Hesabını sildiğin zaman 2 hafta boyunca belki kararını değiştirirsin diye hesabın duruyor.

Hayır 1 hesapta kullanılıyor, telefon numarasını kaldırınca Discord mail atmıştı telefon numarası kaldırıldı diye not olarak da unutma bir teşefon numarası sadece 1 hesaba linked yapılabilir yazdı

Hesabını ne zaman sildin? Hesabını sildiğin zaman 2 hafta boyunca belki kararını değiştirirsin diye hesabın duruyor
ya 1 yıl önce ekimde yani 12.10.2023 yada martta silmiştim 05.05.2024

hatta discord yasaklanmadan önce e postam ile bir tane hesap oluşturmuştum 1 günlük arkadaşım ile konuşayım diye onuda sildim.

Hayır 1 hesapta kullanılıyor, telefon numarasını kaldırınca Discord mail atmıştı telefon numarası kaldırıldı diye not olarak da unutma bir teşefon numarası sadece 1 hesaba linked yapılabilir yazdı

ya 1 yıl önce ekimde yani 12.10.2023 yada martta silmiştim 05.05.2024

hatta discord yasaklanmadan önce e postam ile bir tane hesap oluşturmuştum 1 günlük arkadaşım ile konişiyim diye onuda sildim.
Telefon numarası durumunda sadece mail atıyorlar. Hesabını o kadar eski bir tarihte sildiysen artık kesin olarak silinmiştir.

Telefon numarası durumunda sadece mail atıyorlar. Hesabını o kadar eski bir tarihte sildiysen artık kesin olarak silinmiştir.
O zaman bi sıkıntı yoktur değilmi? Adam tokenimi çalsa şifremi değiştirdiğim için oda değişicekti. Bide bir kişi giriş yapmak istediğinde e postama şu konumdan giriş isteği var onayla diye mail atıyor
@x0jony
@discordf

@discordf @857492 Peki discord hesabıma bağladığım Epic Spotify Riot hesaplarım gider mi, çalınır mı. Onlara herhangi bir şey olur mu?

Son düzenleme:
O zaman bi sıkıntı yoktur değilmi? Adam tokenimi çalsa şifremi değiştirdiğim için oda değişicekti. Bide bir kişi giriş yapmak istediğinde e postama şu konumdan giriş isteği var onayla diye mail atıyor
@x0jony
@discordf
Şifreni değiştirdiğin zaman tokenin de değişiyor. Önceki hesabın da çalınmamıştı, yazık olmuş.

Şifreni değiştirdiğin zaman tokenin de değişiyor. Önceki hesabın da çalınmamıştı, yazık olmuş.
İnanın hiç umrumda değil hatta bu programı indirdiğim güne çok pişmanım

Sıkıntı yok değil mi? Herhangi bir şey olmaz. İlerde falan bi sıkıntı çıkarmaz değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı