Discord hesap güvenliği mesajı nedir?

aahqt47763

Decapat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Discord ekranındayken bir anda yukarıda güvenlik mesajı geldi. İki aşamalı doğrulama zaten aktif ama SMS içinde aktif edin diye bildirim geldi. Geçenlerde token ile hesabıma giriş yapılmıştı acaba tekrar saldırı mı yapılıyor diye düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord ekranındayken bir anda yukarıda güvenlik mesajı geldi. İki aşamalı doğrulama zaten aktif ama SMS içinde aktif edin diye bildirim geldi. Geçenlerde token ile hesabıma giriş yapılmıştı acaba tekrar saldırı mı yapılıyor diye düşünüyorum.
Token ile her türlü doğrulama aşılıp hesaba giriş yapılabiliyor. Fakat şifre değiştirirseniz tokeniniz değişir. Token grabber vs yöntemler ile de tokenizi alabilirler. İkili aşamalı doğrulama olunca sadece hesaba girince çalamazlar. Sanirim doğrulamayı Google Authenticator üzerinden yapıyorsun istersen SMS ile de yapabilirsin.

Token ile her türlü doğrulama aşılıp hesaba giriş yapılabiliyor. Fakat şifre değiştirirseniz tokeniniz değişir. Token grabber vs yöntemler ile de tokenizi alabilirler. İkili aşamalı doğrulama olunca sadece hesaba girince çalamazlar. Sanirim doğrulaması Google Authenticator üzerinden yapıyorsun istersen SMS ile de yapabilirsin.
Birkaç gün önce token ile girmişlerdi hesabıma ve fark ettiğim gibi şifremi değiştirdim. Ayrıca bütün güvenlik ile alakalı şeyler açık.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı