Discord hesaplarım çalınıyor

crox111

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bugün İtemsatış üzerinden Discord hesabı satın aldım hesabı kendi üstüme cekince 1337 nickli biri istek attı 5 dakika geçmeden hesaba erişemez oldum. Yeni hesap açtım gine bulup aynı şekilde çaldı. Yaklaşık 5 dakika önce ise your Computer Very nice yazıp T.C. Kimliğimi ve özel fotoğraflarımı, attı direkt interneti kapatıp kaspersy ile tarama baslattım şu an ne yapmam gerek, korkuyorum. Güncelleme: Adam SMS üzerinden IP adresimi attı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bugün İtemsatış üzerinden Discord hesabı satın aldım hesabı kendi üstüme cekince 1337 nickli biri istek attı 5 dakika geçmeden hesaba erişemez oldum. Yeni hesap açtım gine bulup aynı şekilde çaldı. Yaklaşık 5 dakika önce ise your Computer Very nice yazıp T.C. Kimliğimi ve özel fotoğraflarımı, attı direkt interneti kapatıp kaspersy ile tarama baslattım şu an ne yapmam gerek, korkuyorum. Güncelleme: Adam SMS üzerinden IP adresimi attı.

Hocam bu bilgiler 12 yaşindaki veletlerde mevcut zaten isterseniz Avira ile de taratin.

PC'ye ve modeme format atmayı dene. İtem satışa videolu kanıtlayabilirsen kanıtla şikayet oluştur.

Bir de bahsettigin kişi bunlardan birimi.

1686209071946.png

1686209103660.png

Leet nickli bir arkadaş.

Arkadaşlar sizinde başınıza böyle bir şey gelirse direkt internet bağlantısını kesip format atın ben bu şekilde kurtuldum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı