Discord insanı bozuyor mu?

Geçen gün uzun zaman sonra LoL girdim. Adam urfta her öldürdüğümde sövüyordu. Sonra istek attı gittim. DC gel falan dedi. Abisini çağırmış beraber sövüyorlardı. Çok komikti.
Hep aynı senaryo 100 kez karşıma çıkmıştır herhalde. Bu platform da bana karışık geldiği için pek kullanmadım ihtiyacım da olmadı. Küfür edeceksin gelsem ne olacak deyip saldım başımdan hep. Online Cs 1.6 ve Single Ets 2 hariç bir şeye girmiyorum rahatım.

Geçen gün uzun zaman sonra LoL girdim. Adam urfta her öldürdüğümde sövüyordu. Sonra istek attı gittim. DC gel falan dedi. Abisini çağırmış beraber sövüyorlardı. Çok komikti.
Bayıldığım tipler. Adres ver diyenler falan da oluyor karşı takımdan. İyi oynadım diye niye adresimi istiyorsun kardeşim? Tahminen küçücük çocuklar. O an diyorsun ki, keşke yanımda bir yerde denk gelse de, yüzüme karşı da konuşsa.

Çoğu zaman cevap bile vermiyorum gerçi oyundan bir şey yazanlara da, bazen yazası geliyor insanın.

"DC gel" diyor ya bi de. E geleyim... Ne yapacaksın, söveceksin. Bu kadar.

Discord da rezil videolar yasak değil mi?

5 senedir sadece kullandığım 3 sunucu var. Özel sohbetten konuşuyoruz zaten. Public gerçekten sıkıntılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…