Discord kasıyor

XMower7

Decapat
Arkadaşlar merhabalar. Bir sorum olacaktı sizlere. Benim bilgisayarımda Discord uygulaması çok kasıyor ve ben bu sorundan bıktım oyun oynarken vs. Full sesliden düşüyorum Discord'um maç izlerken donuyor 10-15 dk bekliyorum anca kendine geliyor... Bir arkadaşım Discord'a Google'dan giriş yaparsan çalınma ihtimali var demişti çok eskiden. Benim eski bir hesabım Google üzerinde açık ama hiçbir kasma vs. sorunu yok. Google'dan giriş yapsam hesabıma herhangi bir şey olur mu? Onun dışında Discord uygulamasının kasma sorununu nasıl çözebilirim?

Sizinle aynı sorunu yaşayan birinin açtığı konuya "Ayarlar > görünüm > en alta inin ve donanım ivmesini kapatın." diye bir yanıt gelmiş. Bunu deneyebilirsiniz. Bir de RAMiniz kaçtı acaba? Yetersiz olabilir. Eski 3 GB RAM olan bilgisayarımda yavaş çalışıyordu. O bilgisayarda SSD yoktu ve büyük ihtimalle ısınıyordu. Yukarıdaki yanıtta yazan şeyden dolayı da olabilir.

Sizinle aynı sorunu yaşayan birinin açtığı konuya "Ayarlar > görünüm > en alta inin ve donanım ivmesini kapatın." diye bir yanıt gelmiş. Bunu deneyebilirsiniz. Bir de RAMiniz kaçtı acaba? Yetersiz olabilir. Eski 3 GB RAM olan bilgisayarımda yavaş çalışıyordu.
8
Çok büyük ihtimal ile depolama birimi.
HDD bozuksa bunu yapar,
SSD'ler ısınırsa'da keza.
Onlarla ilgili olduğunu sanmıyorum. Çünkü çok fazla program kullanıyorum ve sadece Discord uygulamasında oluyor.
Sizinle aynı sorunu yaşayan birinin açtığı konuya "Ayarlar > görünüm > en alta inin ve donanım ivmesini kapatın." diye bir yanıt gelmiş. Bunu deneyebilirsiniz. Bir de RAMiniz kaçtı acaba? Yetersiz olabilir. Eski 3 GB RAM olan bilgisayarımda yavaş çalışıyordu. O bilgisayarda SSD yoktu ve büyük ihtimalle ısınıyordu. Yukarıdaki yanıtta yazan şeyden dolayı da olabilir.
Fazla sunucu olmasından kaynaklı olabilir mi ? Google'dada kasma yaşadım biraz hesaba giriş yaptıktan sonra.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı