Çözüldü Discord kendi kendine mesaj atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nrok

Hectopat
Benim hesabımdan bütü kişilere ve sunuculara link atılıyor, çözümünü bilen var mı?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2021-12-30 140646.png
    Ekran görüntüsü 2021-12-30 140646.png
    102,7 KB · Görüntüleme: 433
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Aşağıdaki rehberi uyguladıktan sonra şifrelerini değiştirmen yeterli.

Virüs hâlâ bilgisayarın içinde olabilir, kesin temizlendiğinden emin olmak için sıfırdan format atın. Şifrenizi hemen değiştirin fakat bilgisayarınızı kullanmayın keylogger olabilir hâlâ. Telefonunuzdan veya farklı bir cihazdan Discord şifrenizi değiştirin.

Elinizi çabuk tutun, eğer bilgisayarınıza kayıtlı kredi kartı bilgileri vs. varsa bu durum yüksek tehlike arz eder. Zira hesabınızın attığı mesajda ülke domaini Rusya uzantılı. 😅

Artı -1 Eksi

Çözüm
O bana da oldu. Şifreyi değiş iki aşamalı doğrulamayı etkinleştir gidiyor.
Hesabınız çalınmış geçmiş olsun. Şifrenizi değiştirip 2faktörlü doğrulama yapmalısınız. Bu tarz bir linke tıklayarak hesabınızı havuz sistemine düşürüp çerezler aracılığı ile ele geçirilmiş profiliniz.
Hesabı çalınmamış. Botlar ele geçirmiş. Bot herkese aynı mesajı atıyor, bu sefer diğer insanlarda o linke tıklıyor onlarada bot bulaşıyor. Bu arada linke tıklayınca tokeni çalıyorlar fakat şifreyi değişince tokende değişiyor zaten.

Son düzenleme:
O bana da oldu. Şifreyi değiş iki aşamalı doğrulamayı etkinleştir gidiyor.

Hesabı çalınmamış. Botlar ele geçirmiş.

Bunları yaptım.

Cevabın için sağ ol şimdi deneyeceğim.

Virüs hâlâ bilgisayarın içinde olabilir, kesin temizlendiğinden emin olmak için sıfırdan format atın. Şifrenizi hemen değiştirin fakat bilgisayarınızı kullanmayın keylogger olabilir hâlâ. Telefonunuzdan veya farklı bir cihazdan Discord şifrenizi değiştirin.

Elinizi çabuk tutun, eğer bilgisayarınıza kayıtlı kredi kartı bilgileri vs. varsa bu durum yüksek tehlike arz eder. Zira hesabınızın attığı mesajda ülke domaini Rusya uzantılı. 😅
Formata gerek yok. Virüs taraması yapsın yeter.

Norton 360 aboneliğim var dün USB belleğimden bilgisayara oyun atarken birden uyarı verdi ve ondan sonra mesaj atılmaya başladı. Virüs programı açık olduğu şu anda bilgisayarımda virüs olduğunu düşünmüyorum ve Acv'nin attığında da herhangi bir sorun bulunmadı. 2Ad'yi açtım ve şifreyi değiştirdim, inşalah mesaj atmatı durdurur. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Norton 360 aboneliğim var dün USB belleğimden bilgisayara oyun atarken birden uyarı verdi ve ondan sonra mesaj atılmaya başladı. Virüs programı açık olduğu şu anda bilgisayarımda virüs olduğunu düşünmüyorum ve Acv'nin attığında da herhangi bir sorun bulunmadı. 2Ad'yi açtım ve şifreyi değiştirdim, inşalah mesaj atmatı durdurur. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
Mesaj atmayı durdurması lazım. Benim arkadaşımada bu oldu ben de linke tıkladım, benim de hesabı botlar aldı ve ben şifreyi değiştim, 2AD'yi açtım düzeldi. Virüs çıkmaz çünkü bende de çıkmadı. Hatta bu olaydan sonra ben 2AD'yi kaldırdım hiç bir sorun olmadı. Büyük ihtimalle o linke tıklayan herkesin tokeni çalınıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı