Discord kendi kendine sunuculara katılıyor

Başlıktaki gibi Discord da sürekli farklı farklı sunuculara neden alınıyorum ve nasıl düzeltirim?
Yakın zamanda popüler olmayan bir discord uygulamasını yetkilendirdiyseniz bunun yetkisini kullanıcı ayarları>yetkili uygulamalar üzerinden en son yetki verdiğiniz ve resimdeki gibi bir yetkisi varsa ve zaten güvenilir olmadığını düşünüyorsan yetkiyi kaldırmanı öneririm.

1669823116050.png

Eğer böyle bir şey yoksa kullanıcı ayarları>cihazlar bölümünden size ait olmayan cihazı bulup o cihazı kaldırın ve şifrenizi değiştirin.

Yakın zamanda popüler olmayan bir Discord uygulamasını yetkilendirdiyseniz bunun yetkisini kullanıcı ayarları>yetkili uygulamalar üzerinden en son yetki verdiğiniz ve resimdeki gibi bir yetkisi varsa ve zaten güvenilir olmadığını düşünüyorsan yetkiyi kaldırmanı öneririm.

Eki Görüntüle 1589080

Eğer böyle bir şey yoksa kullanıcı ayarları>cihazlar bölümünden size ait olmayan cihazı bulup o cihazı kaldırın ve şifrenizi değiştirin.

Dediğiniz ayarlara girdim ve beş tane yetkili sunucu varmış hepsinin yetkisini kaldırdım düzeldi teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı