Çözüldü Discord Limitsiz Sunucu Daveti "Davet Geçersiz" Hatası Veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

enesaak

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar. Kendimi deneme amaçlı Discord botu yapmaya karar verdim fakat bir sıkıntı var. Yardım menülerinde falan botun destek sunucusu daveti var ve bu daveti süresiz/limitsiz şeklinde ayarladım. Bot üzerinden linke girmeye çalıştığımda davet geçersiz hatası alıyorum. Acaba sorun nedir veyahut bir süresiz/limitsiz davet linki mevcutken yeni bir tane oluşturmak eskisini geçersiz mi kılıyor?

Sunucudan ban yemiş olabilirsiniz. Siz yememiş olsanız bile static IP kullanan başka bir kullanıcı yemiş olabilir.

Hocam kendi sunucumun linkini oluşturuyorum sanırım diğer arkadaşın dediği gibi mevut bir link varken yeni bir link oluşturduğum için eski link geçersiz oldu. Cevaplarınız için teşekkürlerimi sunarım.

Hocam kendi sunucumun linkini oluşturuyorum sanırım diğer arkadaşın dediği gibi mevut bir link varken yeni bir link oluşturduğum için eski link geçersiz oldu. Cevaplarınız için teşekkürlerimi sunarım.
İlk defa sadece bir adet sınırsız link oluşturabilindiğini duydum açıkçası bilmiyordum. Benim sunucumda baya var sınırsız link.
İyi forumlar dilerim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı