Discord linkine tıklayınca ne olur?

Sadece linke tıklamakla virüs kapılmıyor diye biliyorum hocam.
Hocam zaten virüs kapmadım adam sunucu daveti atıp benim cookiemi çaldı ilgincime giden o
Sunucuya girmek ile nasıl böyle bir şey oldu ilk kez duydum. Discord değilde taklit bir link olmadığından emin misiniz? Örneğin; discort, d1scord, disc0rd, discod.

Hocam bence vakit kaybetmeden ne kadar sitede üyeliğiniz varsa şifresini değiştirin.

Hocam şimdi aklıma geldi. Discordda bulunan bir açıkla birini bir linke tıklatıyormuş gibi başka bir linkte tıklatma gibi bir olay vardı. O tarz birşeydir belki.

Hocam şimdi aklıma geldi. Discordda bulunan bir açıkla birini bir linke tıklatıyormuş gibi başka bir linkte tıklatma gibi bir olay vardı. O tarz birşeydir belki.
Ama sunucuya attı diyor.

Ama sunucuya attı diyor.
O link üzerinden o sunucuya katılınabilir belki. Çünkü sunucuya ssten bakarak bende girdim bende hiçbir şey olmadı. Banlamadılarda.

Sunucuya girmek ile nasıl böyle bir şey oldu ilk kez duydum. Discord değil de taklit bir link olmadığından emin misiniz? Örneğin; Discord, D1scord, disc0rd, discod.

En olası cevap bu bence de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…