Turbo_21 Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Discord makine çeviri ekibi güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
Çözüm Adrastos 3 Ağustos 2023 Evet güvenilir. Yamalarını ben de kullanıyorum. Özellikle Red Dead Redemption 2 için olan yaması kalitelidir.
Evet güvenilir. Yamalarını ben de kullanıyorum. Özellikle Red Dead Redemption 2 için olan yaması kalitelidir.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.182 Makaleler 17 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #2 Evet güvenilir. Yamalarını ben de kullanıyorum. Özellikle Red Dead Redemption 2 için olan yaması kalitelidir. Artı 0 Eksi Çözüm
Evet güvenilir. Yamalarını ben de kullanıyorum. Özellikle Red Dead Redemption 2 için olan yaması kalitelidir.
RBT Fan Picopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babayım 3 Ağustos 2023 #3 Ne işe yarıyor inanın hiç bilgim yok ama merak ettim link var mı? Artı 0 Eksi
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 3 Ağustos 2023 #4 Benim kuzenimde kullanıyor ve sorun yaşamadı. Artı 0 Eksi
RBT Fan Picopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babayım 3 Ağustos 2023 #5 MusaEnes dedi: Benim kuzenimde kullanıyor ve sorun yaşamadı. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor canım Artı 0 Eksi
MusaEnes dedi: Benim kuzenimde kullanıyor ve sorun yaşamadı. Genişletmek için tıkla... Ne işe yarıyor canım
MusaEnes Centipat Katılım 18 Mayıs 2023 Mesajlar 541 Çözümler 3 3 Ağustos 2023 #6 İyi program. Son düzenleme: 3 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
GainEager Hectopat Katılım 15 Ağustos 2021 Mesajlar 677 Çözümler 1 Yer Fox River 3 Ağustos 2023 #7 Güvenilirdir ve işindeki en kalitelilerdendir. Artı 0 Eksi
RBT Fan Picopat Katılım 3 Ağustos 2023 Mesajlar 169 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Babayım 3 Ağustos 2023 #8 MusaEnes dedi: Kanka botlar var ya onları senin için Türkçeye falan yamalıyor(çeviriyor) mesela erenbot Türkçe sen bunu İngilizce yapabiliyorsun bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... He çok kolaymış ki bence onlar şöyle yapıyor Eren'si bot altyapı filan buluyolar sonra da İngilizce yapıyorlar ya da bilmiyorum nasıl yapıyorlarsa ama botlar ile alakam yok. Artı 0 Eksi
MusaEnes dedi: Kanka botlar var ya onları senin için Türkçeye falan yamalıyor(çeviriyor) mesela erenbot Türkçe sen bunu İngilizce yapabiliyorsun bildiğim kadarıyla. Genişletmek için tıkla... He çok kolaymış ki bence onlar şöyle yapıyor Eren'si bot altyapı filan buluyolar sonra da İngilizce yapıyorlar ya da bilmiyorum nasıl yapıyorlarsa ama botlar ile alakam yok.
KS KS Turbo_21 Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #9 Adrastos dedi: Evet güvenilir. Yamalarını ben de kullanıyorum. Özellikle Red Dead Redemption 2 için olan yaması kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Virüs Total de Taratınca Bir Sorun Buluyor Böyle Sorun Var Diyince de İnsan Bir Korkuyor Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Evet güvenilir. Yamalarını ben de kullanıyorum. Özellikle Red Dead Redemption 2 için olan yaması kalitelidir. Genişletmek için tıkla... Virüs Total de Taratınca Bir Sorun Buluyor Böyle Sorun Var Diyince de İnsan Bir Korkuyor
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.182 Makaleler 17 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #10 Turbo_21 dedi: Virüs Total de Taratınca Bir Sorun Buluyor Böyle Sorun Var Diyince de İnsan Bir Korkuyor Eki Görüntüle 1888337 Genişletmek için tıkla... Orijinal kaynağından indiriyorsanız bir problem olmaz. Yüksek ihtimal false-positive zaten. Artı 0 Eksi
Turbo_21 dedi: Virüs Total de Taratınca Bir Sorun Buluyor Böyle Sorun Var Diyince de İnsan Bir Korkuyor Eki Görüntüle 1888337 Genişletmek için tıkla... Orijinal kaynağından indiriyorsanız bir problem olmaz. Yüksek ihtimal false-positive zaten.