Turbo_21 Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #1 Discord makine çeviri ekibi güvenilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023
Çözüm Adrastos 3 Ağustos 2023 Evet güvenilir. Yamalarını ben de kullanıyorum. Özellikle Red Dead Redemption 2 için olan yaması kalitelidir.
Evet güvenilir. Yamalarını ben de kullanıyorum. Özellikle Red Dead Redemption 2 için olan yaması kalitelidir.
KS KS Turbo_21 Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #11 Adrastos dedi: Orijinal kaynağından indiriyorsanız bir problem olmaz. Yüksek ihtimal false-positive zaten. Genişletmek için tıkla... Sunucudaki Bu Linkten Bu Dosya ya Yönlendiriyor Adrastos dedi: Orijinal kaynağından indiriyorsanız bir problem olmaz. Yüksek ihtimal false-positive zaten. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: Orijinal kaynağından indiriyorsanız bir problem olmaz. Yüksek ihtimal false-positive zaten. Genişletmek için tıkla... Sunucudaki Bu Linkten Bu Dosya ya Yönlendiriyor Adrastos dedi: Orijinal kaynağından indiriyorsanız bir problem olmaz. Yüksek ihtimal false-positive zaten. Genişletmek için tıkla...
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.182 Makaleler 17 Çözümler 468 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #12 Turbo_21 dedi: Sunucudaki Bu Linkten Bu Dosya ya Yönlendiriyor Eki Görüntüle 1888358 Genişletmek için tıkla... O halde bir sorun yok, zaten tek bir sonuç bulmuş VirusTotal üzerinde. False-positive. Artı 0 Eksi
Turbo_21 dedi: Sunucudaki Bu Linkten Bu Dosya ya Yönlendiriyor Eki Görüntüle 1888358 Genişletmek için tıkla... O halde bir sorun yok, zaten tek bir sonuç bulmuş VirusTotal üzerinde. False-positive.
KS KS Turbo_21 Centipat Katılım 2 Ağustos 2023 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2023 #13 Adrastos dedi: O halde bir sorun yok, zaten tek bir sonuç bulmuş VirusTotal üzerinde. False-positive. Genişletmek için tıkla... O Zaman Kullanıcam yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: O halde bir sorun yok, zaten tek bir sonuç bulmuş VirusTotal üzerinde. False-positive. Genişletmek için tıkla... O Zaman Kullanıcam yardım ettiğiniz için teşekkür ederim.
Altugbaba Centipat Katılım 9 Kasım 2023 Mesajlar 198 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Aralık 2023 #14 Turbo_21 dedi: O Zaman Kullanıcam yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaşadınız mı yamada. Artı 0 Eksi
Turbo_21 dedi: O Zaman Kullanıcam yardım ettiğiniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Bir sorun yaşadınız mı yamada.
xblast16 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2013 Mesajlar 1.634 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek PC 27 Mart 2024 #15 Makine Çeviri'nin güncel discord linkini paylaşın lütfen. Artı 0 Eksi