Discord mesaj yazınca uygulamadan atıyor

429065

Megapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
6
Arkadaşlar sorunum biraz uzun.
Uzun zamandır Discord'da "baglanilamiyor" hatası alıyordum. Hata, sadece mobil veride çıkıyordu. Wi-Fi'da sorun yok. Arkadaşlara mesaj gonderebiliyordum ama onlarin yazdıkları bana uygulamadan çıkınca düşüyor. Ben aktifken mesajları gelmiyordu.
Ben de dayanamayıp verilerini sildim. Hesabıma girmem için sayısız doğrulama istedi. Doğru yanıt verdikçe yanlış dedi. En son bir şekilde başardım.
Şimdi de mesajlarım gözükmüyor. Birine yazmayı zar zor başardığım zaman uygulamadan atıyor. Arayüzü tamamen yenilendi bu arada. Bu ekranda takılı kalıyor:

Screenshot_20231022_002838_Discord.jpg

Fark ettiyseniz Discord bildirimi var ama açınca da şununla karşılaşıyorum:

Screenshot_20231022_002954_Discord.jpg

Birine yazınca ise uygulamadan atıyor. Ne yapayım sizce? Silip kurmaktan başka çare var mıdır?

Arkadaşlar sorunum biraz uzun.
Uzun zamandır Discord'da "baglanilamiyor" hatası alıyordum. Hata, sadece mobil veride çıkıyordu. Wi-Fi'da sorun yok. Arkadaşlara mesaj gonderebiliyordum ama onlarin yazdıkları bana uygulamadan çıkınca düşüyor. Ben aktifken mesajları gelmiyordu.
Ben de dayanamayıp verilerini sildim. Hesabıma girmem için sayısız doğrulama istedi. Doğru yanıt verdikçe yanlış dedi. En son bir şekilde başardım.
Şimdi de mesajlarım gözükmüyor. Birine yazmayı zar zor başardığım zaman uygulamadan atıyor. Arayüzü tamamen yenilendi bu arada. Bu ekranda takılı kalıyor:

Eki Görüntüle 1985637

Fark ettiyseniz Discord bildirimi var ama açınca da şununla karşılaşıyorum:

Eki Görüntüle 1985638

Birine yazınca ise uygulamadan atıyor. Ne yapayım sizce? Silip kurmaktan başka çare var mıdır?
Bu yeni discord arayüzü değil mi? Özel bir emoji vardı parıltılı bir emojiydi. Onun üzerine 3 kere tıklayınca mı ne yeni discord arayüzü çıkıyordu. Bu tarz bir emojiye hiç tıkladınız mı? Alakası olduğunu sanmıyorum sorununuzla ama arayüz bende hala aynı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı