Discord muadili uygulamalar

Evet ben de benzer bir yöntemi uyguladım. NVIDIA Broadcast indirip bu uygulamadaki mikrofon gürültü engelleme özelliğini açıp Skype ile kullandım. Discord kadar olmasa da fena değildi.
Bu arada bu süreçten sonra Skype'ta da gürültü engelleme ayarı olduğunu gördüm. Yüksek seçtiğinizde işini gayet iyi yapıyor, insan sesi dışında gelen arka plan gürültüsünü büyük oranda engelliyor.

Skype_Wmg78DvFOO.png

Bunun dışında, Discord'a Microsoft Edge üzerinden girme rehberi paylaşılmış bugün. Bu şekilde de giriş yapılabiliyor, tavsiye ederim:

Hepsini iyi kötü deneyimledim hiçbiri bırak muadil olmayı Discord'un yanından bile geçemez Discord kadar komple uygulama değil hiçbiri acilen yeniden açılması lazım. Hepsinin kendine göre artıları ve eksikleri var en en en yakını guilded denebilir ama oda 200 ms veriyor sesde çok pingli.Bide girmesi işkence.

Hepsini iyi kötü deneyimledim hiçbiri bırak muadil olmayı Discord'un yanından bile geçemez Discord kadar komple uygulama değil hiçbiri acilen yeniden açılması lazım. Hepsinin kendine göre artıları ve eksikleri var en en en yakını guilded denebilir ama oda 200 ms veriyor sesde çok pingli.Bide girmesi işkence.
Kesinlikle katılıyorum. Sanırım 1.5 ay oldu fakat yerini dolduracak bir uygulama yok. Guilded için ise pingi çözmek çok basit. Kurmuş olduğunuz ses odasına sağ tuş yaparak ayarlara girin. Ardından oradan Frankfurtu seçin. Normal şartlarda en yakın sunucuyu zaten seçmesi lazım fakat otomatik olarak abd seçili olarak geliyor. Buda ms olmasına sebep oluyor.

1731079610466.png

Teamspeak 3 te şuan 20 pingi geçmiyor.

Merhabalar, discord'a alternatif olarak basit bir sesli sohbet sitesi oluşturdum, 20-30 kişi web üzerinden bağlantı problemi yaşamadan, sesli sohbet edebiliyor. Eğer discord'a alternatif basit birşey arıyorsanız öneririm. Üye olmadan da sohbete giriliyor, ses kalitesi oldukça iyi. Vato.tr / Sesli Odalar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı