FozyMen
Hectopat
Daha fazla
Revlolta kayıt olunmuyor.
Hocam sizin için bakayım dedim şöyle bir yazı var üstte:
Tam olarak içerikte belirtmiştim. Revolt Chat tarafı akın nedeniyle üyelikleri kısıtlamış durumda. VPN ile bağlanırsanız üyeliği açarak uygulamaya giriş yapabiliyorsunuz fakat ddos saldırısı ve sunucuların yetersiz kalma durumu var. Aşağıdaki bağlantıdan proje sahibinin paylaştığı bildirimlere bakabilirsiniz.
Evet kısıtlama mevcut. VPN açtığınızda kısıtlamayı aşabiliyorsunuz fakat maalesef kullanılabilir durumda değil.Hocam sizin için bakayım dedim şöyle bir yazı var üstte: Eki Görüntüle 2325639
![]()
Server Maintenance (October) · revoltchat · Discussion #789
Making a new dated list: 2024-10-09 16:12 BST: begun copying database to a new server 2024-10-09 16:35 BST: service going down for maintenance 2024-10-09 16:44 BST: database has been successfully m...github.com
Çok fazla kayıt olduğu için yeni kayıtları kapatmışlar. Discord kapanınca herhalde herkes buraya hücum etti.
Gerçekten sadeliği özlemişiz diyebilirimTS candır.
Önerim ses kalitesi ve kolaylığı nedeniyle Team Speak 3 olacaktır.Öneriniz nedir? 4 kişiye kadar VC olsa yeter.
Bence ücret ödemek yerine ücretsiz sunucularda şifreli oda kurmak daha mantıklı tercih olacaktır.Sizce 10 kişilik ts3 sunucusu için aylık 1.4 euro ödemeye değer mi?
Ama orada gözlemlediğim kadarıyla tam olarak bize ait kalıcı bir sesli ve yazışma kanalı olmuyorBence ücret ödemek yerine ücretsiz sunucularda şifreli oda kurmak daha mantıklı tercih olacaktır.
Evet maalesef kalıcı olmuyor.Ama orada gözlemlediğim kadarıyla tam olarak bize ait kalıcı bir sesli ve yazışma kanalı olmuyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.