Discord muadili uygulamalar

Bu uygulamalar arasında gürültü engelleme özelliği Discord gibi olan bir uygulama var mı? Discord'da karşı tarafa insan sesi dışında başka bir şey gitmiyordu, ne zaman konuşsam o zaman ses iletimi oluyordu. Şimdi ise başka uygulamalarda karşı tarafa nefes alma verme, klavye sesi vs. her şey gidiyor.

Bu uygulamalar arasında gürültü engelleme özelliği Discord gibi olan bir uygulama var mı? Discord'da karşı tarafa insan sesi dışında başka bir şey gitmiyordu, ne zaman konuşsam o zaman ses iletimi oluyordu. Şimdi ise başka uygulamalarda karşı tarafa nefes alma verme, klavye sesi vs. her şey gidiyor.
Selamlar. Teamspeak üzerinde var fakat iyi çalışmıyor. Bugün bir araştırma yaptım krisp sayesinde teamspeak üzerinde de yapılabiliyormuş. Kendim test etmedim fakat araştırabilirsiniz.

Selamlar. Teamspeak üzerinde var fakat iyi çalışmıyor. Bugün bir araştırma yaptım Krisp sayesinde Teamspeak üzerinde de yapılabiliyormuş. Kendim test etmedim fakat araştırabilirsiniz.
Evet ben de benzer bir yöntemi uyguladım. NVIDIA Broadcast indirip bu uygulamadaki mikrofon gürültü engelleme özelliğini açıp Skype ile kullandım. Discord kadar olmasa da fena değildi.

Evet ben de benzer bir yöntemi uyguladım. NVIDIA Broadcast indirip bu uygulamadaki mikrofon gürültü engelleme özelliğini açıp Skype ile kullandım. Discord kadar olmasa da fena değildi.
Bilgi için teşekkürler.

Arkadaşlar bir süre TeamSpeak falan kullandık fakat gerçekten ekran paylaşımı vb gibi şeyleri aradığımızı fark ettik.

Bu nedenle tek seferlik VPN ile Guilded'e giriş yaptık. 1 defaya mahsus VPN açarak guilded üzerinden Roblox hesabınızla giriş yaptığınızda problem çözülüyor. Artık sürekli olarak hesabınız giriş yapılı kalacağı için VPN uygulamalarına ihtiyacınız olmuyor.

Konuyu açarken paylaştığım ms(ping) problemini çözmüşler. Şu anda gayet stabil bir şekilde Guilded kullanabiliyoruz. Ekstra olarak Guilded tarafında Discord kadar güzel bir gürültü engelleyici yok. Bugün Krisp adlı uygulamayı deneyeceğim gürültü engelleyici için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı