Discord nasıl bir yer?

Her yere isim soy isim şehir vesaire atmadan düzgün şekilde kullandığın zaman güzel bir platform. Çok fazla dolandırıcı var dediğim şeylerden ailenize kadar bulabiliyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Discord nasıl bir yer? Ortamı nasıldır? Kullanım amacı ne? Sunucularda sesli sohbet ediyorlar. Girdim de hiç sarmıyor. Kaliteli bir yer mi? Biraz bahsederseniz sevinirim.

Online oyunlar oynarken kullandığım bir platform ve sohbet ortamında var. Bir denemenizi tavsiye ederim özelliklere arkadaşlarınızla bir sunucu kurup orada takılabilirsiniz.

Arkadaşlar Discord nasıl bir yer? Ortamı nasıldır? Kullanım amacı ne? Sunucularda sesli sohbet ediyorlar. Girdim de hiç sarmıyor. Kaliteli bir yer mi? Biraz bahsederseniz sevinirim.
Ilgili alanına yönelirsen sarar bence. Okul ve dersler ile ilgili arıyorsan o tarz sunuculara katılabilirsin, ingilizce öğrenmek istiyorsan o tarz, tarih, siyaset, oyun, sohbet ya da yazılım gibi istiyorsan o tarz sunuculara. Sana kalmış.
13 yaşındakiler için mesajlaşma platformu.
Hocam uzun süredir kullanıyorum hiç öyle rastlamadım. Girdiğiniz sunuculara göre değişiyor bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı