Discord Nitro 1 aylık bedava için para kesti

AIbus

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Az önce bana Discord'tan bir teklif geldi ilk 1 ay ücretsiz sonrasında 3 Ocak’ta hesabınızdan 26.99 TL kesilecek yazıyordu ben de aldım fakat aldıktan sonra benden 18 TL para kesildi ve üstünden 20 dk geçmesine rağmen iade edilmedi. Acaba param ne zaman iade edilir? Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba. Az önce bana Discord'tan bir teklif geldi ilk 1 ay ücretsiz sonrasında 3 Ocak’ta hesabınızdan 26.99 TL kesilecek yazıyordu ben de aldım fakat aldıktan sonra benden 18 TL para kesildi ve üstünden 20 dk geçmesine rağmen iade edilmedi. Acaba param ne zaman iade edilir? Yardımcı olursanız sevinirim.
O teklif yanlış bilmiyorsam 1 aylık nitro satın alanlara 1 aylık nitro hediye ediyor, yani 1 ay bedava vermiyor yanında hediye veriyor 1 alana 1 bedava gibi.

Paranız bir kaç iş gününde geri gelecektir. Onun dışında ben 2 ay satın alıp 1 ay bedavaya geliyor diye biliyorum.

Sizde de böyle mi yazıyordu?

Ekran görüntüsü 2022-12-03 211829.png

Paranız birkaç iş gününde geri gelecektir. Onun dışında ben 2 ay satın alıp 1 ay bedavaya geliyor diye biliyorum.

2 ay satın alma olsa neden 18 TL çeksin ki tam para çeker.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı