Discord Nitro alınır mı?

Maalesef ki klasik alacağım. Boost vermiyor Boost'da bir Nitro fiyatında. Steam gibi kuru sabitleseler 10₺'ye falan direk alırdım. Bende sizin gibi düşünüyorum ancak hala fiyatındayım.
Son olarak çok fazla aktifsen al yani Günde yarım saat filan giriyorsan arkadaşlarınla konuşma haricinde kullanmıyorsan önermem. Tabi karar senin.

Son olarak çok fazla aktifsen al yani Günde yarım saat falan giriyorsan arkadaşlarınla konuşma haricinde kullanmıyorsan önermem. Tabi karar senin.

12 Saat bilgisayar başındaysam 4-5 saati Discord üzerinde ki sunucularda ki görevimi yapmak, kendi sunucumla ve kurgumla ilgilenmek ile geçiyor. Emoji / Yayın / Dosya boyutunun bana yararı olabilir belki.

12 Saat bilgisayar başındaysam 4-5 saati Discord üzerinde ki sunucularda ki görevimi yapmak, kendi sunucumla ve kurgumla ilgilenmek ile geçiyor. Emoji / Yayın / Dosya boyutunun bana yararı olabilir belki.
Yerinde olsam düşünmeden alırdım tabi para olayını düşünmüyorum. Şimdi aklıma geldi profilinizde X tarihinden beri abone gibi benzeri bir yazı var sanırım.

Biraz geç oldu ama sonradan gelenler için söyleyeyim. Nitro çekilişi yapan sunucular yaşanan olaylardan da bildiğiniz üzere çalıntı kredi kartı ile bu işi yapıyorlar. O yüzden uzak durmanızı öneririm.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı