Discord Nitro Classic alınır mı?

Bir de şu an Discord Nitro bir ay alana diğer ay hediye gibi bir şey.

1658360898823.png

Pek gereği yok, iki ay bilemedin üç ay elimde bulundurdum ancak hiç bir etkisi yok. İlk defa alacaksanız bir kerelikten bir şey olacağını sanmam.

Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Bende 1 aylık bedava Nitro vardı. Çok beğenmiştim ve Discordda çok zaman geçirdiğim için bunu almak istiyorum herkese teşekkür ederim.

Bir de şu an Discord Nitro bir ay alana diğer ay hediye gibi bir şey.

Eki Görüntüle 1458101
Evet bu benim yan hesabıma da gelmişti ama bu Nitro. Benim dediğim klasik olan.

Arkadaşlar Nitro'yu sadece hareketli fotoğraf falan sanıyor. Arkadaşlarınla zaman geçiriyorsan yayın kalitesi ve dosya yükleme boyutunu arttırma gibi artıları çok işime yarıyor.

Ben 26 liralık aldım classicle arasındaki fark sadece profil ve Boost sanırım ama Ark'lara falan resim atarken 10 Mbps limitte kalınca video atılmıyor mesela 100 Mbps'ye kadar resim ya da video gönderebilmek güzel bir şey. Ya da 1080p 60FPS yayın verebilmek.

13.49 TL olan classic abonelik alınır mı? Sizce değer mi? Fazla bütçem yok tam Nitro'ya o yüzden Classic düşünüyorum da.
3 aylık ücretsiz boost sistemleri var hevesin varsa bari 10₺ ödemeli 3 aylık boost kullan.

Güncel etkinlikleri takip et 3 aylık free boost dağıtan siteler vs oluyor sadece doğrulama bedeli olarak 10₺ çekiyorlar kartından.

3 aylık ücretsiz boost sistemleri var hevesin varsa bari 10₺ ödemeli 3 aylık boost kullan.

Güncel etkinlikleri takip et 3 aylık free boost dağıtan siteler vs oluyor sadece doğrulama bedeli olarak 10₺ çekiyorlar kartından.
Nitro almamış hesaplara veriliyor o ama ben aldım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı