Discord Nitro Classic alırsak sunucu takviyeleri gider mi?

281746

Hectopat
Arkadaşlar 2 aylık bir Discord Nitro üyeliğim vardı 30 adet sunucu takviyem bulunuyordu. Şu an Nitro'nun bitmesine 10 gün kaldı, duyduğuma göre Nitro üyeliği bitince takviyelerimiz 3 gün içinde siliniyormuş. Üyeliğimi 1 ay daha uzatacağım ama Nitro yerine daha ucuz olan Nitro klasik alsam sahip olduğum sunucu takviyelerim gider mi?

Ona göre satın alacağım çünkü Nitro 80-90 TL klasik Nitro 35TL, 30 adet server takviyemin gitmesini istemem şahsen.

Evet gider.

Sunucu takviyeleri de aylık işleniyor. Takviyeyi 10 dolarlık pakette 2 tane alıyorsun ama klasikte takviye olmadığı için takviye yenilenmeyecektir ve sunucun takviyeni kaybedecektir. "Gitmez" gibi bi durum söz konusu değil.
2 Yıl önce nitro ile kendi sunucuma takviye yapmıştım hala duruyor

Evet gider.

Sunucu takviyeleri de aylık işleniyor. Takviyeyi 10 dolarlık pakette 2 tane alıyorsun ama klasikte takviye olmadığı için takviye yenilenmeyecektir ve sunucun takviyeni kaybedecektir. "gitmez" gibi bir durum söz konusu değil.

Yok hocam pakete dahil değil, Nitro üyeliğimin sonlarına yakın 30 adet Boost satın aldım. Nitro kullandığım sürece Boost'um bitmez ama Nitro kategorisini değiştireceğim klasik Nitro'ya geçersem gider diye korkuyorum.

Yok hocam pakete dahil değil, Nitro üyeliğimin sonlarına yakın 30 adet Boost satın aldım. Nitro kullandığım sürece Boost'um bitmez ama Nitro kategorisini değiştireceğim klasik Nitro'ya geçersem gider diye korkuyorum.
10 dolarlık Nitro'da 2 tane boost veriyor. Ben sizin sunucuya dahil sadece 2 boostunuz var sandım. Eğer dediğiniz gibi 30 boostu da tanesi 3.50$dan ödeyip aldıysanız 30 gün dolunca sona erecektir.

10 dolarlık Nitro'da 2 tane boost veriyor. Ben sizin sunucuya dahil sadece 2 boostunuz var sandım. Eğer dediğiniz gibi 30 boostu da tanesi 3.50$dan ödeyip aldıysanız 30 gün dolunca sona erecektir.
Yani sadece 80 90 tllik nitro üyeliği alırsam devam eder. Klasikte etmez. Ben öyle biliyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı